Sergiu si Andrei

3 Sud Est: „Ne cunoaștem de 25 de ani”

În această dimineață, băieții de la 3 sud est ne-au cântat noua lor piesă "Stele"

3 Sud Est ne-au vizitat astăzi, în matinalul „Râzi cu Sergiu și Andrei” să ne povestească despre noul lor single „Stele”, dar și despre cele mai dragi amintiri.

„Cântecul a luat naștere după opt zile de muncă, a fost un record absolut pentru o piesă, să fie livrată într-o săptămână. Se lucrează de ceva timp și la album și trebuie să îl livrăm la începutul lui ianuarie”, au declarat cei trei artiști.

Băieții se cunosc din 1992, de pe când aveau 15, respectiv 17 ani. “Ne mai suportăm, dacă de la 15 ani suntem împreună, ne mai suportăm. De aia am și luat pauza aia de șase ani, că sa ne mai suportăm mult timp de acum.”, au spus băieții. 

Cei trei au vorbit în matinal și despre viața de familie și despre faptul că le place să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. 

„Bineînțeles că ne-a schimbat viața de familie. Viața cu un copil îți schimbă viața radical și într-un mod frumos”, ne-au povestit băieții. 

Când nu sunt pe scenă, fiecare membru al trupei are altă pasiune, Viorel ne-a spus că e DJ în propriul său restaurant. 

„Viorel are un restaurant și mai face party-uri pentru clienții săi, e pasiunea lui, pune muzică”, a spus Laurențiu. 

Cât despre primele lor amintiri, 3 Sud Est au povestit despre primul lor concert ca trupă. 

„Primul concert ca și 3 sud est a fost într-o discotecă la Drobeta Turnu Severin. Aveam doar trei piese înregistrate: “Ai plecat”, “Vino lângă mine” și “Crede-mă””, a spus Laurențiu. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.