Grinch

Ne plac ascultatorii… neascultatori!

Prima premiaNta pe ordinea de zi a fost tanara Paun Cel Mic Cristina. “Cel Mic” prin casatorie, pt ca la cate rautati a facut ar trebui sa fie Cel Mare.

Ne plac ascultatorii… neascultatori!

00:01:59

 

Prima premianta pe ordinea de zi a fost tanara Paun Cel Mic Cristina. “Cel Mic” prin casatorie, pt ca la cate rautati a facut ar trebui sa fie Cel Mare.

 

Si-a suparat seful, drept urmare a fost data afara (si inca il mai supara), si-a suparat familia, da’ nu-i pasa, petrece.. si-a suparat vecinii, care nu mai vorbesc cu ea, dar nici asta n-a deranjat-o. Petrece in continuare. Punem accentual pe “petrece” pentru ca se pare ca e mare amatoare de licori bahice!

 

Grinch Gainusa a fost foarte incantat de scrisoare trimisa de Cristina. Drept urmare, dupa cum am spus si mai sus ea a fost prima premiata a diminetii. A castigat de la Grinch o halba de bere, mereu pe jumatate plina.

 

Daca te bucuri de cearta altora cu siguranta nu scapi nici tu de cearta… dar nu scapi nici de cadourile lui Grinch, de la Kiss FM.

Asa s-a intamplat si cu tanarul Ciprian Voievozeanu care i-a povestit lu’ Grinch cum si-a lasat el fosta cu actuala prietena sa vorbeasca la telefon, amuzandu-se pe seama replicilor lor taioase, ca pana la urma sa ramana de fapt solo, pentru ca cearta cea mai mare a cazut pe capul lui.

 

Nu-i bai, zice Grinch. Mai bine sa ramai fara prietena de sarbatori. Asa scapi de cheltuieli!

 

De asemenea, Grinch Gainusa a mai avut pentru el, pe langa respect si un tricou smecher pe care scrie mare: (S)EX INSTRUCTOR! 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.