Grinch

Cine se aseamana, se aduna!

Astazi am avut o premiera la Cronica. Grinch a premiat prima familie de ascultatori neastamparati: Familia Aluculesei.

Cine se aseamana, se aduna!

00:02:35

Astazi am avut o premiera la Cronica. Grinch a premiat prima familie de ascultatori neastamparati: Familia Aluculesei.

I-au scris amandoi lui Grinch, si Brandusa si Dorin. Brandusa i-a marturisit lui Grinch ca in acest an a fost foarte... "cuminte". I-a dat turnat pe toti cei care au comis-o pe micul ecran. In plus, si-a chinuit sotul, l-a epilat pe piept, in timp ce dormea. Si, cum anul nu s-a terminat inca, Brandusa promite sa fie cel putin la fel de "cuminte" pana in ianuarie.

In timp ce ea e de-a dreptul diabolica, el, Dorin, a marturisit in scris ca a facut o boacana: a lovit masina si nu i-a spus sotiei. La capitolul rele intre soti, cand o mai prinde neatenta pe Brandusa, ii place sa o sperie de sa auda tot cartieru'.

Prin urmare, Grinch a dictat premiile pentru familia Adams... pardon, Aluculesei: pumnal fosforescent pentru el, functioneaza perfect pe intuneric, cand vrea sa o sperie, si guma de mestecat cu gandaci, pentru ea.

Dupa familia buclucasa, a urmat si neastamparatul cu numarul doi, Vasilachi Serghei, un ascultator din Chisinau, care a scris catre Grinch asa: "Dragă Grinch, sunt din Chisinau si nu prea am fost  cuminte. Eu  si prieteni mei  am avut o masina veche, si vara aceasta ne-a furgarit  politia de doua ori: prima oara eram  in masina opt persoane, si ne-am rasturnat, iar a doua am fugit  in padure  prin vie si am scapat. Dupa toate peripetiile astea am dat foc masinii, in padure, ca sa nu fim prinsi. Acum, ne gandim sa mai cumparam o masina si pentru vara asta."

Cadoul lui Grinch - pentru ca nu l-a prins politia -  o pereche de catuse!

Maine dimineata, atentie la Cronica. Si, nu uita inainte sa-i scrii lui Grinch, cat de rautz ai fost!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.