Grinch

Ca-ntre soti!



Dimineata a inceput cu Udriste Hotinceanu Diana Ruxandra din Craiova. Ea i-a scris Grinch-ului ca: „, Sunt rea ca nu il las pe sotul meu sa bea bere cand si cata vrea el, si nici sa se uite dupa alte femei.”

Ca-ntre soti!

00:02:03

 

Dimineata a inceput cu Udriste Hotinceanu Diana Ruxandra din  Craiova. Ea i-a scris Grinch-ului ca: „, Sunt rea ca nu il las pe sotul meu sa bea bere cand si cata vrea el, si nici sa se uite dupa alte femei. ”

Drept urmare, Diana si-a primit rasplata, pentru ca asa trebuie sa procedeze daca isi doreste barbatul aproape. Ca sa stea linistia, Grinch i-a venit in intampinare cu un accesoriu de care va avea nevoie: o lesa.

 

Si, cum dimineata nu putea trece fara a premia si al doilea Kissoman pus pe rele, Grinch si-a dus misiunea pana la capat cu Constantin Florin.

Florin ne-a scris asa: "Dragă Grinch, te salut. Sunt Florin din Vrancea si as vrea sa iti marturisesc una dintre obrazniciile mele. Anul acesta m-am hotarat sa ma casatoresc, si am zis sa ii fac sotiei o gluma. Cand a venit momentul sa zic DA la Primarie, eu am zic NU, iar ea, de emotie, a lesinat. Am asteptat jumatate de ora sa isi revina, Iar acum suntem bine fericiti."

Pentru o asemenea isprava, Grinch l-a recompensat pe Florin cu un set de lumanari care nu se sting, pentru ca, uneori, pe presul din fata useii, este tare intuneric si tare rece.

 

Ai tot week-end-ul la dispozitie sa te gandesti ce rele ai facut. Asa ca, da-i bataie. Luni, Grinch revine cu premii nebune pentru omul rau din tine.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.