Mayday

Alice si Dj Yaang au dat startul petrecerii la mare

Startul s-a dat la ora 23.00, din Midnight Sun Club: May Day Mix Party, cu Dj Yaang (Ovidiu Stanescu) la butoane si Alice la microfoane (avea si DJ Yaang unul, dar nu iesea rima altfel).

Daca pe alte meleaguri, ieri a fost o zi de sarbatoare regala, pentru DJii Kiss Fm, ea a reprezentat inceputul reactiei in lant de petreceri scapate de sub control.

Dupa ce au razbit prin alaiul de masini pline de petrecareti de pe Autostrada Soarelui, odata ajunsi la destinatie in Costinesti, au inceput pregatirile pentru marea petrecere din cel mai mare weekend.

Startul s-a dat la ora 23.00, din Midnight Sun Club: May Day Mix Party, cu Dj Yaang (Ovidiu Stanescu) la butoane si Alice la microfoane (avea si DJ Yaang unul, dar nu iesea rima altfel). Cei doi au incalzit kissomanii dornici de distractie pana in jurul orei 1.00, cand i-au predat stafeta lui Alex Gaudino, care a avut un mix special pregatit pentru aceasta ocazie.

Cine nu a fost pe frecventa, a pierdut o petrecere pe cinste.

Astazi, de dimineata si pana cand rasare soarele in ziua urmatoare, declansam alarma de radio activitate la Marea Neagra, alaturi de DJii Kiss Fm: Andreea Bergea, Andreea Remetan, Alice Tudor, OLiX, Odiviu Stanescu si Dan Fintescu.

Asculta si tu, de la 13.00 la 16.00, atmosfera deja fierbinte de la mare, transmisa live si in toata tara de Andreea Berghea si Andreea Remetan.

Daca te convingem sa ni te alaturi, ai timp sa ajungi la timp pentru sedinta plenara si extraordinara a Partydului Kiss Fm, din Midnight Sun Club, pe plaja din Costinesti.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.