Mayday

Andrelele au incercat marea cu degetul

Muzica buna incalzeste intotdeauna spiritele.

Muzica buna incalzeste intotdeauna spiritele. Iar cea mai buna muzica, adusa de Andreea Berghea si Andreea Remetan si amestecata bine in platane de OLiX, i-au facut pe Kissomanii prezenti pe plaja din Costinesti sa nu simta bataia destul de aspra a brizei.


Sambata asta soarele a fost egoist, si s-a ascuns intre nori. Dar sa fim multumiti ca nu a turnat cu galeata, si am putut sa incingem o petrecere pe cinste in fata studioului mobil Kiss FM.


Andrelele au fost curajoase, si au incercat marea cu degetul mic, au facut desene pe nisip si ne-au aratat ca sunt adevarate artiste: vedeti poze cu logo-ul Kiss FM desenat de ele in galeria foto.


Pentru ca la distractie e bine sa fii alaturi de prieteni, celor trei li s-au alaturat si ceilalti DJ Kiss FM aflati la Costinesti: Alice Tudor, Dan Fintescu si DJ Yaang.


La fel se va intampla si in seara aceasta, cand presedintele OLiX, impreuna cu vicepresedintele Dan Fintescu au convocat sedinta extraordinara a Partydului Kiss FM. In Midnight Sun Club, direct pe plaja din Costinesti, langa studioul mobil Kiss FM.


Cat despre Kissomanii adunati in fata studioului mobil, acestia au ridicat nisipul de pe plaja pe ritmurile nebune ale muzicii. Le multumim si lor si celor de acasa, ca au fost, ca intotdeauna, alaturi de noi. Dovezi de distractie, tot in galeria foto.


Ce se va intampla, veti auzi, live, pe Kiss Fm, cu incepere de la ora 23.00!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.