Kiss Music News

IRIS și Cabron lansează un manifest pentru Gen Z - ,,Prinți sau cerșetori”

Rock-ul se întâlnește cu rapul în noul single al trupei IRIS și al lui Cabron. Piesa, ,,Prinți sau cerșetori” a fost cântată în avanpremieră la Sala Palatului, unde a stârnit entuziasmul publicului și acum este disponibilă pe toate platformele de streaming. 

Soundul caracteristic al trupei completează perfect stilul inconfundabil al lui Cabron, aceștia canalizându-și perfect energia creatoare în ,,Prinț sau cerșetor”, un manifest actual al vremurilor pe care le trăim, în care goana după ,,a avea” este mai puternică decât cea după ,,a fi”, iar valorile sunt complet inversate într-o lume care duce la dezbinare și haos.

„Între mine și Cabron a existat mereu o super conexiune, ne și cheamă la fel, Alexandru Minculescu, cred că a fost un semn, și de foarte mult timp ne doream să se întâmple colaborarea asta. Chiar nu am mai avut răbdare să așteptăm lansarea oficială a piesei și am decis să cântăm <Prinț sau cerșetori> la Sala Palatului, unde a fost extrem de bine primită de public”, spune Cristi (Alexandru) Minculescu.

La fel de entuziasmat de colaborare, Cabron ne-a dezvăluit:

„Să fac echipă cu IRIS – Cristi Minculescu, Valter și Boro, a fost o idee pe care am îmbrățișat-o imediat. Energia și pasiunea lor pentru muzică sunt contagioase și a fost o inspirație să colaborez cu artiști atât de talentați. <Prinț sau cerșetori> este doar începutul a ce putem realiza împreună.”

Videoclipul regizat de Frategrafia Projects aduce la viață această fuziune dinamică de rock și rap românesc.

,,Prinți sau cerșetori” este disponibilă pe platformele de streaming YouTube, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.