KissCash 2011 (din septembrie)

Kiss Cash, inca un sezon senzational

Am lovit direct in criza si am finantat Kissomanii. Kiss Cash-ul si-a facut simtita prezenta si de aceasta data cu super premii in bani si obiecte.

Am lovit direct in criza si am finantat Kissomanii. Kiss Cash-ul si-a facut simtita prezenta si de aceasta data cu super premii in bani si obiecte. 

 

Ce-au facut romanii din septembrie pana in decembrie? Si-au setat fercventa pe Kiss, si-au legat telefoanele de maini si s-au pus pe ascultat programul…  cu tot neamul. Dar asta nu inainte de a se inscrie, fie prin SMS, fie pe Facebook sau pe kissfm.ro, la cel mai tare concurs din FM – Kiss Cash.

 

Primul din acest sezon, care a confirmat reteta si a spat gheata, a fost bucuresteanul Ionut Catalin Miclea, care a reusit sa pupe dintr-un foc 9.800 de Euro. Norocul a dat si peste Marian Avram, un ascultator de la Tulcea, care, pe langa 2.000 de Euro si-a luat acasa si un notebook Toshiba.

 

Constanteanca Petruta Adriana Stochirlea si-a marit veniturile cu un bonus de 5.800 de Euro, modelul fiind urmat si de Andreea Barbura, care a incasat 8.700 de Euro si i-a dus la Craiova.

 

Lista a continuat cu fidelul ascultator Cosmin Rengle din Oradea, care a castigat fabuloasa suma de 10.400 de Euro si notebook Toshiba, dar si cu cu Simona Musgociu de la Tg. Mures – 5.000 de Euro si un scuter Malaguti. 

 

Dar lista nu s-a opreste aici. Au urmat Larisa Hlagi din Suceava – 5.800 de Euro, Georgiana Becheanu din Targoviste – 2.900 de Euro si Pavel Adrian Stanca din Avrig – 3.400 de Euro.

 

Ultimul castigator din sezon, vizitat de Mos Kiss Cash chiar pe 6 decembrie, a fost Marius Manuel Mocanu, care a reusit sa castige 6.600 de Euro, plus un scuter Malaguti.

 

Pentru amatorii de statistici, putem nota ca in acest sezon de Kiss Cash s-au inscris peste 200.000 de Kissomani, din care 122.200 au ales site-ul kissfm.ro, iar 6.050 aplicatia de Facebook din pagina Kiss FM.

 

Multumim tuturor participantilor si felicitari castigatorilor! 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.