Kiss Bass

Nebunie de culori si muzica in prima calatorie cu Summerkiss BASS!

Summerkiss BASS a dovedit ca este cea mai tare experienta a verii! 25 de ascultatori au mers cu noi in prima calatorie cu primul club pe roti din Romania cu destinatia Life in Color, Mamaia. Si... nu oricum, ci cu Elena Gheorghe care a cantat live in drumul spre mare! S-a lasat cu un mini-concert, karaoke si o super petrecere cu MC Cristi Nitzu, asa ca cei 223 de km pe care i-am avut de parcurs ni s-au parut mult prea putini. Domnul Catalin, soferul Summerkiss BASS, a fost “capitanul” nostru: ne-a dus in siguranta, a cantat cu noi, iar seara ne-a facut surpriza si a venit la Life in Color alaturi de gasca noastra!

Summerkiss BASS a dovedit ca este cea mai tare experienta a verii! 25 de ascultatori au mers cu noi in prima calatorie cu primul club pe roti din Romania cu destinatia Life in Color, Mamaia. Si... nu oricum, ci cu Elena Gheorghe care a cantat live in drumul spre mare! S-a lasat cu un mini-concert, karaoke si o super petrecere animata de MC Cristi Nitzu, asa ca cei 223 de km pe care i-am avut de parcurs ni s-au parut mult prea putini. Domnul Catalin, soferul Summerkiss BASS, a fost “capitanul” nostru: ne-a dus in siguranta, a cantat cu noi, iar seara ne-a facut surpriza si a venit la Life in Color alaturi de gasca noastra!

 

Insa pana la cea mai mare petrecere cu vopsea, impreuna cu cei 25 de party people ne-am relaxat la Marttinez Beach unde ne-am simtit grozav si am avut parte de o surpriza: un loc numai al nostru pe plaja ca sa ne relaxam la soare! Numai ca n-am avut rabdare si, vorba aceea “fac o baie cum ajung”, mai intai de toate ne-am aruncat in mare cu hainele pe noi. Apoi ne-am incarcat bateriile pentru noaptea ce avea sa urmeze... Si ce noapte! 

 

Life in Color a fost demential! Partydul Kiss FM cu OLiX si Dan Fintescu a facut show in deschidere si i-a salutat in mod special pe oamenii frumosi care au ajuns acolo cu Summerkiss BASS. Dupa miezul noptii Roger Sanchez, Adventure Club si Ernesto Ferreyra au mixat pana la 5 dimineata intr-o explozie de culori! Tone de vopsea au fost aruncate in aer, colorand o mare de oameni plina de energie! 

 

Dar petrecerile cele mai tari se traiesc, nu se povestesc. Asa ca noi am share-uit cu voi o parte din experienta primului Summerkiss BASS si va invitam sa scrieti povestea mai departe: saptamana aceasta urmeaza noi concursuri pe pagina noastra de Facebook unde puteti castiga bilete pentru voi si prietenii vostri. 

 

 

 

 

Le multumim mult primilor 25 de curajosi care au mers pe 12 iulie in prima aventura cu Summerkiss BASS:

 

Ionut Popa

Cristina Nicolae

Laura Vatulescu

Catalin Ionita

Laurentiu Purnavel

Ionut Viu

Marina Claudia

Ioana Cristina Zabava

Marita Alexandrina

Corina Ion

Gabriel Dragus

Cristina Grigori

Ana Maria Savu

Larisa Andreea Bucur

Mihaela Mita

Cristina Mita

Elena Andreea Ion

Gabriela Ruxandra Buca

Alina Burada

Costica Andrei 

Emil Nicolae Enescu

George Razvan Panu

Lidia Negoita

Carmen Ciurez

Aurora Ciurez

 

Ati fost fantastici!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.