Kiss Bass

Aventura de neuitat in Summerkiss BASS cu Antonia!

N-am plecat in Marabou, dar pe o insula privata tot am fost. Summerkiss BASS a devenit o insula pe roti care i-a dus pe 25 de ascultatori alaturi de Antonia la Sunwaves, Mamaia, unde au facut in ciuda reprizelor de ploaie si au trait clipa la maxim.

N-am plecat in Marabou, dar pe o insula privata tot am fost! Summerkiss BASS a devenit o insula pe roti care i-a dus pe 25 de ascultatori alaturi de Antonia la Sunwaves, Mamaia, unde au facut in ciuda reprizelor de ploaie si au trait clipa la maxim. 

 

Antonia ne-a intampinat cu o surpriza ca sa ne indulceasca ziua inca de dimineata. Dupa ce am urcat in Summerkiss BASS a impartit acadele colorate si uite-asa am spart gheata si ne-am imprietenit. Apoi am cantat, am facut poze si am vorbit cu ea pana am ajuns pe plaja Crema Summer Club unde nu ne-a parasit, ci s-a bucurat de soare si apa impreuna cu noi. 

 

Seara a inceput adevarata nebunie pe carele alegorice din Mamaia unde cei 25 de ascultatori au urcat si au dansat sub ochii tuturor de pe faleza. Probabil, daca am face o gasca mare din toti castigatorii care au mers pana acum cu Summerkiss BASS ne-ar trebui nu un car, ci... un tren alegoric! :)

 

Miezul noptii ne-a prins la Sunwaves unde am dansat pe ritmuri electronice pana dimineata! Dupa ce ne-am declarat obositi de atata distractie, domnul Catalin, soferul Summerkiss BASS, ne-a adus inapoi la Bucuresti.

 

Live fast, party hard, repeat! - este deviza noastra pe care v-o transmitem si voua. Viata-i scurta, traiti-o din plin! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.