Kisstory

Un computer IBM castiga primul meci de sah

Ziua de 10 februarie aduce cu ea numai piese de nota 10, dar si alte lucruri foarte interesate intamplate de-a lungul timpului. Si ca sa vedeti cat de evoluati eram in 1996, e de ajuns sa mentionam ca super-computerul Deep Blue, realizat de IMB, castiga primul meci de sah cu celebrul Garry Kasparov.

Ziua de 10 februarie aduce cu ea numai piese de nota 10, dar și alte lucruri foarte interesate întâmplate de-a lungul timpului. Și ca să vedeți cât de evoluați eram în 1996, e de ajuns să menționăm că super-computerul Deep Blue, realizat de IMB, câștiga primul meci de șah cu celebrul Garry Kasparov.

 

Un an mai târziu, în timpul unui concert Spice Girls din Londra, 2 din cele 5 fete erau împinse de pe scena de bodyguarzi, care nu le-au recunoscut pe Ginger Spice și Sporty Spice. Oops! Urât din parte lor, dar mai bine le facem noi dreptate și le punem să ne cânte „Viva Forever”, ultimul single în varianta completă a trupei:

 

 

Ajungem și în 2004, când Diana Ross era trimisă la închisoare timp de două zile, fiind prinsă la volan cu prea mult alcool în sânge. 

 

Premiile Grammy din 2008 au avut loc într-o zi de 10 februarie, o zi cu noroc pentru Kanye West, care a pus mâna pe patru astfel de trofee, în timp ce artiști precum Justin Timberlake sau Mary J. Blige au plecat acasă doar cu două. Și dacă tot l-am menționat pe Kanye, vă lăsăm cu o piesă foarte mișto, care a urcat până pe locul 2 în Billboard, „Heartless”:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.