Kisstory

Macklemore a lansat cea mai buna piesa rap din 2013

Nu ne lasam pana nu marcam toate zilele din calendar! Si-acum a venit randul celei de 12 februarie sa o luam la intrebari. Ca sa incepem „ca la carte”, trebuie sa aflati ca in 1855 lua nastere Universitatea din Michigan.

Nu ne lăsăm până nu marcăm toate zilele din calendar! Și-acum a venit rândul celei de 12 februarie să o luăm la întrebări. Ca să începem „ca la carte”, trebuie să aflați că în 1855 lua naștere Universitatea din Michigan. 

 

Ne întoarcem spre un eveniment aflat oarecum la polul opus: în 2004, fosta soție a lui Eminem, Kimberly Mathers, ajungea la închisoare, fiindcă fusese prinsă consumând cocaină în perioada de probă, lucru pentru care a fost închisă o lună.   

 

Trecem imediat și la muzică, stați liniștiți! Direct din clasamentele anului 2013, avem parte de un hit care era No. 1 simultan în Marea Britanie, SUA și Canada, „Thrift Shop” de la Macklemore, Ryan Lewis și Wantz. Single-ul a fost cea mai bună piesă rap a anului și are o listă lungă de țări in care a fost pe primul loc, chiar și România:  

 

 

Cine e născut la această dată? Păi...Per Gessle, jumătatea trupei suedeze Roxette, care împlinește astăzi 56 de ani. Și, acum, ar fi normal să ascultăm Roxette, nu? Să fie „Milk and toast and honey”, melodie lansată doar în Europa și Australia, numai bună să ne încălzească pe vremea asta: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.