Kisstory

Chris Brown, despre incidentul cu Rihanna

Acum ca a trecut si weekendul iubirii, timp in care lumea s-a impartit in doua, ar fi cazul sa revenim la normal. Si ce poate fi mai normal decat o zi de luni?

Acum că a trecut și weekendul iubirii, timp în care lumea s-a împărțit în două, ar fi cazul să revenim la normal. Și ce poate fi mai normal decât o zi de luni?

 

Cu siguranță ziua de 16 februarie a fost una cu ghinion pentru George Michael, care în 2002 a fost „vizitat” de hoți. După ce că i-au luat picturi și bijuterii în valoare de sute de mii de lire, au plecat și cu Aston Martin-ul artistului, că doar era și culmea să ducă toată prada în brațe.  

 

În 1999, Robbie Williams câștiga 3 premii Brit Awards. Tot atunci, printre câștigători s-au aflat Natalie Imbruglia și trupa The Corrs, de la care avem un hit din același an, „What can I do”. Ce puteți face voi? Dați play:  

 

 

În 1930 avea loc un eveniment important în fotbalul românesc, și anume, Federația Română de Fotbal devenea membru Fifa. 

 

Știre din lumea muzicii: în 2009, Chris Brown vobea deschis despre incidentul din cauza căruia a fost pus la zid de toată lumea, bătaia dată Rihannei. Artistul declara că regretă și că va face tot posibilul să devină o persoană mai bună. Să ascultăm totuși o piesă din vremurile bune, când cei doi au colaborat pentru remixul piesei „Umbrella”, cu un an înainte să se cupleze:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.