Kisstory

Ce populatie credeti ca va avea planeta peste 5 ani?

Ai zice ca dupa au trecut Valentine’s Day si Dragobetele, nu ne mai ramane decat sa asteptam cuminti 1 martie si venirea primaverii. Hmmm, dar cum sa lasam celelalte zile sa treaca asa pe langa noi?

Ai zice ca după au trecut Valentine’s Day și Dragobetele, nu ne mai rămâne decât să așteptăm cuminți 1 martie și venirea primăverii. Hmmm, dar cum să lăsăm celelalte zile să treaca așa pe lângă noi?

 

Ziua de 25 februarie vine cu eveniment de notat în istorie: în 1836, Samuel Colt breveta revolverul în Statele Unite. Nu știm dacă suntem singurii, dar nouă acest lucru ne amintește de filmele acelea western cu cowboy care se duelau. :))

 

Și numai bine, trecem la The Killers, care în 2009 „they killed it” la premiile New Musical Express din Londra și au câștigat titlul de cea mai bună trupă internațională. Vă lăsăm cu un hit al băieților, piesa „Human”. So, are you human or dancer?  

 

 

Populația Terrei crește destul de repede, însă în 2006 aflăm că era de 6,5 miliarde de locuitori. By the way, în 20014 a atins un număr de aproximativ 7,2 miliarde de oameni.  Oare câți vom fi peste 5 ani, v-ați întrebat vreodată? 

 

Încheiem cu o piesă de la Jennifer Lopez, ce ajungea No.1 în 2005 atât în SUA, cât și în Marea Britanie. În plus, are și un mesaj pozitiv: „Get right”. Așa că, ar fi cazul să dați play și să vă lăsați duși de val:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.