Kisstory

La multi ani, Jon Bon Jovi!

Acum ca a venit si luna martie putem spune in sfarsit ca ne indreptam spre zile mai calduroase presarate cu plimbari in parc, haine mai putin groase si voie buna. Numai sa nu ne apuce astenia de primavara, nu-i asa?

Acum că a venit și luna martie putem spune în sfârșit că ne îndreptăm spre zile mai călduroase presărate cu plimbări în parc, haine mai puțin groase și voie bună. Numai să nu ne apuce astenia de primavară, nu-i așa?

 

Și dacă tot vorbim despre soare, începem ziua de 2 martie cu un eveniment despre o altfel de lumină: în 1949, apare iluminatul stradal automat în Connecticut. 

 

În 2007, Kelis era arestată în Miami după o altercație cu două polițiste, care lucrau sub acoperire ca….prostituate. E puțin amuzant, dacă ne amintim cum cânta Kelly: „Trick me once, I won’t let you trick me twice!”. Totuși, sperăm că a doua oară nu s-a mai lăsat păcălită.  

 

 

Unul dintre aniversații de astăzi este chiar solistul trupei Bon Jovi, rockerul veteran Jon Bon Jovi care împlinește astăzi 53 de primăveri and it still rocks! Am ales de la ei un hit din ‘92, „Keep the faith”, scris de artist împreună cu Richie Sambora și Desmond Child:

 

 

Photo: David Bergman 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.