Kisstory

P. Diddy si Faith Evans lanseaza o piesa-tribut

Daca tot a fost ieri Ziua Femeii, ni se pare ok sa incepem Kisstory de astazi cu un eveniment ce marca in 1959 lansarea papusii Barbie in New York, la un targ de jucarii.

Dacă tot a fost ieri Ziua Femeii, ni se pare ok să începem Kisstory de astăzi cu un eveniment ce marca în 1959 lansarea păpușii Barbie în New York, la un târg de jucării. Știm cu toții că Barbie e un fel de ideal feminim, numai că, din punctul ei de vedere „life in plastic is fantastic”, iar noi avem de-a face cu „the real life” în fiecare zi. 

 

În 1997 avea loc un eveniment trist în lumea muzicii: Notoriuous BIG era împușcat mortal în Los Angeles, la doar 24 de ani. În același an apare și piesa cântată de bunul său prieten P. Diddy împreună cu fosta soție, Faith Evans. „I’ll be missing you” este un omagiu adus rapper-ului și folosește un sample din hitul celor de la Police, „Every breath you take”. Haideți să-i dăm play:

 

 

În 2010, Lil Wayne era condamnat la un an de închisoare, fiind prins cu armă, deși nu avea dreptul să dețină. Măcar și-a reunoscut fapta și a plătit pentru greșeală. Dar să trecem și la lucruile bune pe care le-a făcut, cum ar fi colaborarea cu Jay Sean, „Down”. A fost al 7-lea cel mai bine vândut single al anului 2009 în SUA. Să ascultăm o combinație interesantă dintre a bad boy & a good boy:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.