Kisstory

'My heart will go on' a fost pe primul loc peste tot in lume

Sunteti pregatiti sa aflati ce hituri si evenimente ne da ziua de 23 martie? Macar sa se lase cu putina muzica daca de vreme buna nu prea avem parte

Sunteți pregătiți să aflați ce hituri și evenimente ne da ziua de 23 martie? Măcar să se lase cu puțină muzică dacă de vreme bună nu prea avem parte. 

 

Șiiii începem: în 1992, Janet Jackson semna un contract de 16 milioane de dolari cu Virgin Records. O nimica toată, ce să mai! Probabil e mișto să fii sora Regelui Pop. :))

 

Trecem la un film pe care sigur cei mai mulți dintre voi l-ați văzut deja de cel puțin 5 ori până acum: Titanic. Ei bine, fix într-o zi ca asta, câștiga 11 Oscaruri și, bineînțeles, că premiată a fost și piesa lui Celine Dion, „My heart will go on”. A fost cel mai mare hit al artistei și un single ce a urcat pe primul loc peste tot în lume. Haideți să-i dăm play pentru a…. a câta oară?

 

 

Ajungem și în 2001 când stația orbitală a rușilor, MIR, se dezintegra în atmosfera deasupra Pacificului de Sud după 15 ani de plimbări în jurul Pământului. Chiar așa, ce vârstă aveați atunci?

 

Ne oprim în topul britanic al anului 2008, un nou No. 1 și o colaborare interesantă între o artistă de muzică soul din UK, Estelle, și Kanye West: American Boy. Cu așa listă de compozitori, nu e de mirare că a fost hit: pe lângă cei doi care o interpretează, îi avem și pe Will I am, John Legend și Keith Harris. 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.