Kisstory

Kelly Rowland cucerea topurile din Europa cu 'Work'

Incepem in forta Kisstory de azi cu un hit de acum 15 ani, cand Melanie C puncta primul ei No.1 din carierea solo cu piesa "Never be the same again", o colaborare cu Lisa Left Eyes Lopez, de la TLC.

Începem în forță Kisstory de azi cu un hit de acum 15 ani, când Melanie C puncta primul ei No.1 din carierea solo cu piesa „Never be the same again”, o colaborare cu Lisa Left Eyes Lopez, de la TLC.

 

 

Să trecem și la lucruri mai seriose: în 1953, Dr. Jonas Salk punea la punct primul vaccin împotriva poliomielitei în SUA, so, ar trebui să-i fim recunoscători. 

 

Și dacă credeați că doar oamenii se îmbolnăvesc, lucrurile nu stau chiar așa: în 1999, virusul Melissa, infecta conturi de mail din întreaga lume. Hmm.. oare de ce i-au dat acest nume? 

 

Dar să ne întoarcem la muzică, fiindcă vrem să încheiem în acceași notă happy cu care am început: o avem pe Kelly Rowland, fosta membră Destiny s Child, cu un hit din 2007, „Work”. Piesă a avut mai mult succes în varianta remixată de Freemasons și a ajuns în Top Ten în toată Europa. Iar acum o ascultăm ca să vă fie munca mai plăcută și cu mult spor: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.