Kisstory

Cum o chema pe Jessie J de fapt?

Welcome back to Kisstory! Stiti care e cel mai tare lucru pe care putem sa-l facem noi aici? Sa uitam de ziua asta mohorata si sa dam back in time, cand poate atunci chiar era primavara pe bune!

Welcome back to Kisstory! Știți care e cel mai tare lucru pe care putem să-l facem noi aici? Să uităm de ziua asta mohorâtă și să dăm back in time, când poate atunci chiar era primăvară pe bune! 

 

Uitați, de exemplu, în ‘87, trupa U2 filma pe acoperișul unei clădiri din LA clipul piesei „Where the streets have no name”. Deci, clar nu ploua! Dar se pare că au adunat mii de spectatori și, astfel, au intervenit polițiștii care au oprit filmarea. Măcar clipul a fost terminat și a ieșit foarte tare! 

 

Îi spunem „La mulți ani!” lui Fergie, fostă membră a trupei Black Eyed Peas, care împliește azi 40 de ani și, cu toate astea, arată trăznet! O sărbătorim cu piesa „Glamorous”, un featuring cu Ludacris, scris de Fergie și Will I Am, extras de pe primul album solo, „The Duchess”:

 

 

Ce se mai întâmpla în ziua de azi…Păi, Leona Lewis devenea prima artistă britanică din ultimii 20 de ani care urca pr primul loc în Billboard Hot 100 cu „Bleeding love”.

 

Rămânem tot în Marea Britanie, de unde mai avem încă o aniversată: Jessica Ellen Cornish împlinește azi 27 de ani. Nu v-ați prins cine e? Chiar Jessie J! Și pentru că mai devreme am ales un single ca să o cinstim pe Fergie, pentru Jessie J avem o piesă pe care sigur o știți, „Nobody’s perfect”. Puteți să cântați și voi odată cu ea: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.