Kisstory

Madonna acorda un interviu cenzurat de 13 ori

Si-am ajuns si la ultima zi a lunii martie in Kisstory! Avand in vedere ca maine e 1 Aprilie, noi am zice sa aveți grija la farsele pregatite de prieteni si sa nu va lasati pacaliti!

Și-am ajuns și la ultima zi a lunii martie în Kisstory! Având în vedere că mâine e 1 Aprilie, noi am zice să aveți grijă la farsele pregătite de prieteni și să nu vă lăsați păcăliți! Revenind la ziua de astăzi, se pare că în 1889 era inaugurat Turnul Eiffel, cea mai înaltă clădire din lume la acea vreme. By the way, l-ați vizitat vreodată sau vă atrage ideea? 

 

Ajungem în ‘94, când Madonna apărea la „The late night show” cu David Letterman. Știm cu toții că Madonna e genul de artistă pentru care „rules are made to be broken” și, tocmai de asta, interviul a trebuit cenzurat de 13 ori. În plus, Madonna i-a adus gazdei o pereche de bikini purtați, care probabil acum valorează destul de mult, la fel ca muzica ei. Hitul din acel an este „Take a bow”, piesă pe care nu a cântat-o în niciun turneu. Mai bine dați play și o ascultați acum: 

 

 

În anul 2007 avea loc un record mondial înregistrat în orașul Omi din Japonia: pe 31 martie se termina cel mai lung concert, la care au cântat artiști cu vârste între 6 și 96 de ani timp de peste 182 de ore încontinuu. Se pare că nici măcar un cutremur nu a putut să-l oprească. 

 

Ajungem și la aniversatul zilei: chitaristul trupei Fun, Jack Antonoff, împlinește azi 31 de ani. Și pentru că nouă ne place sa „have fun”, luăm la ascultat a;a ca de final primul No.1 al trupei din SUA, piesa „We are young”. Haideți, că vă și auzim cum ați început să cântați: „Toooniiiiight, wee are young!”. Totuși, let’s not set the world on fire:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.