Kisstory

Nu e pacaleala! Compania Apple a aparut pe 1 aprilie

Incepem o noua luna cu Ziua Pacalelilor! Ia ziceti, v-a pacalit cineva astazi? Daca nu si nici n-aveti chef de farse, mai bine le dati de inteles din timp asta prietenilor ca sa nu va treziti cu suprize. :))

Începem o nouă lună cu Ziua Păcălelilor! Ia ziceți, v-a păcălit cineva astăzi? Dacă nu și nici n-aveți chef de farse, mai bine le dați de înțeles din timp asta prietenilor ca să nu vă treziți cu suprize. :))

 

În istorie, 1 aprilie a fost o zi plină și începem cu un eveniment de acum mulți, mulți ani: se pare în vremea Imperiului Roman, azi avea loc sărbătoarea Veneralia, în onoarea lui Venus… cu iubire, băi și alint. Sounds good! 

 

Nu am uitat nici de muzică: în 2000, Santana începea o staționare de 9 săptămâni în vârful clasamentului american cu „Maria, Maria”, colaborare cu The Product G&B. De aici i-a plecat lui Santana ideea de a deschide un lanț de restaurante, „Maria, Maria”, pe care a și pus-o în practică. Dar pentru că noi mai mult mâncăm muzică pe pâine, v-am pregătit doar piesa: 

 

 

Trecem la chestii seriose: în 1891 se înființa în Chicago compania Wrigley’s. Da, da, știm că vă duce cu gândul la guma de mestecat, deși nu asta vindeau la început. O altă companie faimoasă apărea de 1 aprilie 1976: Apple! Păi unde mai erau smartphone-urile noastre acum dacă nu se întâmpla asta? 

 

În 2004, Google ne oferea Gmail, iar noi vă oferim hitul de No1. în Billboard Hot 100 din 2006: Sean Paul - Temperature. Acum dacă tot vorbim de vreme, noi sperăm ca soarele să nu ne mai păcălească, mai bine să rămână pe cer și să ne încălzească încontinuu până în septembrie.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.