Kisstory

Ce melodie semnata Adele va place cel mai mult?

Hai ca s-a terminat si saptamana asta! V-ati facut planuri pentru weekend? In timpul ramas, n-ar fi misto sa vedem ce evenimente si hituri ne da ziua de 3 aprilie?

Hai că s-a terminat și săptămâna asta! V-ați făcut planuri pentru weekend? În timpul rămas, n-ar fi mișto să vedem ce evenimente și hituri ne dă ziua de 3 aprilie?

 

În 1998 se năștea Paris Michael Katherine Jackson, fiica lui Jakko, în cazul în care nu v-ași dat seama după numele ei. Ce repede trece timpul, nu-i așa?

 

ZI bună și rea pentru Mariah Carey: în 2000 ajungea la spital după o toxiinfectie alimentara cauzată de o masă pe cinste cu… scoici. Păi nu mai bine mergea o porție de cartofi prajiți cu hamburger? :))) Știm că am zis că a fost și o zi bună, asta pentru că în  2008 piesa „Touch my body” devenea al 18-lea No.1 punctat de artistă. Să-l ascultăm:

 

 

Anul 2001 vine cu laude pentru Robbie Williams, care câștiga pentru al treilea an consecutiv premiul pentru cel mai difuzat artist la radiourile din Marea Britanie, premiu oferit în cadrul Radio Academy Awards din Londra. Cu așa piese, credem și noi.

 

Rămânem în Marea Britanie, unde în 2011 Adele stabilea un record în clasamentul de albume: LP-ul „21” petrecea 10 săptămâni pe primul loc, reușind să o întreacă pe Madonna și albumul ei „Immaculate Collection” din ‘90.  Care melodie vă place cel mai mult de pe acest album? Nouă am ales „Rolling in the deep”. Vă alăturați lui Adele? 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.