Kisstory

David Guetta si Sia - un duet pe cinste

Se pare ca ziua de 6 aprilie aduce cam prea multa ploaie pentru perioada asta, insa aici la Kisstory ploua cu hituri si evenimente. In 1896 reveneau la Atena Jocurile Olimpice Moderne dupa ce Imparatul Teodosiu le interzisese in urma cu 1500 de ani.

Se pare că ziua de 6 aprilie aduce cam prea multă ploaie pentru perioada asta, însă aici la Kisstory plouă cu hituri și evenimente. În 1896 reveneau la Atena Jocurile Olimpice Moderne după ce Împăratul Teodosiu le interzisese în urmă cu 1500 de ani. 

 

Trecem și la clasamente: Leona Lewis ajungea în 2008 pe primul los în Billboard Hot 100 cu piesa „Bleding love”, un single care ne arată cât e de talentată. Dar mai bine vă convingeți singuri:

 

 

Ce mai aducea ziua de 6 aprilie… un concurs Eurovision din 1974 care i-a avut câștigători pe suedezii de la trupa Abba cu piesa „Waterloo”. Acesta a fost momentul în care a început și succesul internațional al celor patru. 

 

Ne mutăm în Marea Britanie, în clasamentul Dance UK, unde David Guetta și Sia punctau un No.1 cu piesa „Titanium”, un single care vorbește despre forța din interiorul nostru de care nu suntem conștienți până nu dăm de greu. Hitul este scris de cei doi artiști cu Afrojack, iar acum vă lăsăm să-l ascultați: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.