Kisstory

Vă mai amintiti de trupa Blue?

Ati avut un start bun al saptamanii? Daca da, noi zicem sa continuăm in aceeasi nota si sa va delectati cu cateva hituri si evenimente care au avut loc de-a lungul istoriei.

Ați avut un start bun al săptămânii? Dacă da, noi ziceam să continuăm în aceeași notă și să vă delectați cu câteva hituri și evenimente care au avut loc de-a lungul istoriei. 

 

În 1927 se realiza cu succes prima transmisiune televizată la mare distanță în SUA sau mai pe scurt, începuturile TV-ului. Secretarul departamentului de comerț ținea un discurs către populație tocmai de la Washington. 

 

În 2003 o avem pe rockerita rebelă Avril Lavigne, care domina premiile muzicale din Canada, Junos, câștigând 4 trofee. A debutat la doar 17 ani cu hitul „Complicated”, o piesă în care critică oamenii falși și le zice destul de bine având în vedere vârsta ei de atunci. So, să-i dăm play:

 

 

în 1988 era cât p-aici să aibă loc o tragedie: Alice Cooper se spânzura accidental în timpul repetițiilor din cadrul turneului său european. Noroc că a fost pe fază unul din băieții de la tehnic că altfel vorbeam la timpul trecut despre Mr. Cooper. 

 

Și încheiem cu aniversatul zilei de azi, Duncan James, fost membru al trupei Blue, care a împlinit azi 36 de ani. Îi mai țineți minte pe băieți? Au avut niște super-piese la vremea lor, unele mai triste, altele mai săltărețe, însă foarte mișto. Păcat că s-au despărțit, dar noi zicem să ne amintim de ei cu un single pe care să ne mișcăm, „Bubblin”: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.