Kisstory

10 ani de la primul clip urcat pe Youtube. L-ati vazut?

Si voi numarati zilele pana de 1 mai? E ok, mai avem o saptamana si ne putem bucura de o mini-vacanta binemeritata! Dar pana atunci, ar fi cazul sa vedem ce s-a mai tntamplat in ziua cu numărul 23 a lunii aprilie de-a lungul timpului.

Și voi numărați zilele până de 1 mai? E ok, mai avem o săptămână și ne putem bucura de o mini-vacanță binemeritată! Dar până atunci, ar fi cazul să vedem ce s-a mai întâmplat în ziua cu numărul 23 a lunii aprilie de-a lungul timpului. 

 

Începem cu debutul unei frumoase cântărețe, care, întâi de toate, a fost actriță: în ‘89, Kylie Minougue apărea pentru prima dată la TV în Marea Britanie, odată cu difuzarea serialului australian „The Henderson Kids”. 

 

Înaintăm puțin și ajungem în 2008, când chitaristul Bon Jovi, Richie Sambora era condamnat la 3 ani cu suspendare după ce a condus sub infleunța alcoolului. Ei, ce-i drept, și-a recunoscut vina, dar cu siguranță apoi a cântat: „It’s my lifeee, it’s now or never!!!”. Cântăm și noi?

 

 

Probabil și voi intrați pe Youtube la fel de des ca pe Facebook, așa că ar fi cazul să vă spunem că azi se împlinesc 10 ani de când a fost încarcat primul clip pe site. Dacă nu l-ați văzut încă și sunteți curioși, dați un search cu „Mee at the zoo”.

 

Îi spunem „La mulți ani!” lui Taio Cruz, care împlinește 30 de ani astăzi. Am pregătit o piesă frumoasă a artistului de pe coloana sonoră a filmului „Rio”, „Telling the world”. Voi ce ați vrea să-i spuneți lumii întregi? 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.