Kisstory

La multi ani, Kelly Clarkson!

Si pe voi va-ncearca un sentiment de libertate, nu? Pai e si normal, avand in vedere ca vine weeeekendul! Haideti sa trecem in revista evenimentele si piesele zilei de 24 în Kisstory ca, astfel, sa treaca timpul mai repede:

Și pe voi vă-ncearcă un sentiment de libertate, nu? Păi e și normal, având în vedere că vine weeeekendul! Haideți să trecem în revistă evenimentele și piesele zilei de 24 în Kisstory ca, astfel, să treacă timpul mai repede:

 

Începem cu o călătorie într-un trecut foarte îndepărtat, chiar înaintea erei noastre, în anul 1184: potrivit legendei, grecii intrau în Troia folosind un cal… ce ascundea calul? Cine a citit Legendele Olimpului știe… sau cine a văzut filmul „Troia”, în care a jucat Brad Pitt. 

 

În 2005, în Marea Britanie, albumul lui Akon „Trouble” se afla pe primul loc, un album care includea piese precum „Lonely”, dar și „Belly dancer”, single cu mare succes mai mare în UK decât în SUA. Get ready to move: 

 

 

Tot în 2005, Snuppy devenea primul cățel clonat. Iar în 1970 era lansat primul satelit chinez, care se numea Dong Fang Hong 1. Vă provocăm să spuneți numele lui fără să râdeți. :))

 

Încheiem cu aniversata zilei de azi, Kelly Clarkson, care împlinește 33 de ani. Și ca să evadăm din rutină, am pregătit hitul „Breakaway”, care inițial fusese pregătit inițial pentru Avril Lavigne. Mai bine că a ajuns la Kelly Clarkson, fiindcă ne place mult cum îl cântă. Play: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.