Kisstory

Compania Xerox lansa primul mouse pentru computer!

Incepem saptamana in forta cu mult-mult soare si o portie fresh de Kisstory! Si-acum sa aflam ceva si despre o altfel de muzică: in 1810, Beethoven compunea "Fur Elise".

Începem săptămâna în forță cu mult-mult soare și o porție fresh de Kisstory! Și-acum să aflăm ceva și despre o altfel de muzică: în 1810, Beethoven compunea „Fur Elise”.

 

Trecem apoi la evenimente ceva mai apropiate de vremurile noastre, când Madonna ajungea pe primul loc în Marea Britanie cu albumul numărul 8, „American Life”. Și pentru a marca aceste moment, luăm un hit de pe acest LP, „Die another day”, piesa din filmul James Bond cu același nume. Noi zicem să „live another day” că tot mai puțin până de 1 mai:

 

 

Dăm puțin back și ne întoarcem la 27 aprilie 1981, zi în care compania Xerox introducea mouse-ul pentru computer. Atenție, primul mouse din lume! L-am putea numi un fel de Nokia 3310 al mouse-urilor de azi! :)))

 

În 2009, trupa Aerosmith organiza un concert în Hawaii ca să împace fanii supărați că în 2007 au fost lăsați cu ochii în soare și... cu biletele plătite la un concert care nu a mai avut loc. Dacă ei s-au bucurat atunci de un super-concert Aerosmith, noi zicem să ne bucurăm și noi de un mega-hit, o baladă foarte mișto inclusă pe coloana sonoră a filmului Armageddon. Cu siguranță îl știți, e vorba despre „I don’t wanna miss a thing”:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.