Kisstory

Celebritati care se casatoreau azi: Printul William, Tupac sau...

Cum ar fi sa dam skip zilelor pana ajungem la un eveniment pe care il asteptam cu sufletul la gura? De fapt, noi zicem ca timpul trece mai repede atunci cand ai cu ce sa-l umpli. Haideti să vedem ce au facut unii si altii in ziua de 29 aprilie:

Cum ar fi să dăm skip zilelor până ajungem la un eveniment pe care îl așteptăm cu sufletul la gură? De fapt, noi zicem că timpul trece mai repede atunci când ai cu ce să-l umpli. Haideți să vedem ce au făcut unii și alții în ziua de 29 aprilie: 

 

Strămoșul troleibuzului de astăzi lua naștere în 1882 la Berlin și se numea „elektromote”. Oare la noi când au fost introduse primele troleibuze?

 

Așa cum era normal, trecem imediat la muzică și la o adolescentă rebelă, este vorba de Avril lavigne, care în 2007 marca primul loc în SUA cu albumul „The best damn thing”. Am ales și noi o piesă nebună, fun și foarte „Avril” pe care să o ascultăm: „Girlfriend”!

 

 

Astăzi e o zi aleasă de multe celebrități pentru a-și uni destinele: În ‘89 Jon Bon Jovi se căsătorea cu iubirea lui din adolescență, Hurly, și sunt azi împreună. În ‘92, pasul cel mare a fost făcut de Paula Abdul și actorul Emilio Estevez, iar în ‘95, rapperul Tupac se însura în închisoare. Încheiem cu o nunta care a făcut înconjurul lumii la vremea ei: în 2011, Printul William o lua de soție pe Kate Middleton. 

 

Le spunem „La mulți ani!” tuturor celor născuți în zi de 29 aprilie, printre ei unul din vocaliștii fostei trupe Westlife: Kian Egan împlinește astăzi 35 de ani. Am pregatit un hit din ‘99, „Flying without wings”, o balada frumoasă. Și noi zicem că putem zbura fără aripi, mai ales atunci când practicăm activități care ne plac sau cineva ne face o bucurie, nu?

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.