Kisstory

V-a placut serialul 'Friends'?

Ne-am intors la Kisstory si ne tot intoarcem in timp astazi, dar incepem cu o sarbatoare, zicem noi: e Ziua Internatională fara Diete, asa ca ne gandeam sa o petrecem "light" cu niste… inghetata, ciocolata, prajituri. Sa fie cu de toate! :))

Ne-am întors la Kisstory și ne tot întoarcem în timp astăzi, dar începem cu o sărbătoare, zicem noi: e Ziua Internațională fără Diete, așa că ne gândeam să o petrecem „light” cu niște… înghețată, ciocolată, prăjituri. Să fie cu de toate! :))

 

Trecem și la clasamente: în 2001, în topul britanic de single-uri, Geri Halliwelll puncta al patrulea No. 1 din carieră cu piesa „It’s raining men”. Știm că ne-am săturat cu toții de ploaie și abia așteptăm vara, dar e prea mișto piesa ca să nu-i dăm play:

 

 

Mai puțin Kiss și mai mult history: În Franța, în 1889, Turnul Eiffel era deschis oficial publicului. În aceeași zi, în 1844, avea loc o altă inaugurare: în Londra, primul patinoar cu gheață obținută prin înghețare mecanică își primea vizitatorii.  

 

Care dintre voi a urmărit „Friends” și a râs cu poftă la aventurile celor 6 prieteni? În 2004, era difuzat ultimul episod, care a fost urmărit de 52,46 milioane de telespectatori.

 

Încheiem cu o piesă din 2013, No. 1 în clasamentul American și Canadian: Pink și Nate Ruess - „Just give me a reason”. Single-ul ăsta e motiv suficient să ne punp zâmbetul pe buze: 

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.