Kisstory

Cu ce echipa de fotbal tineti?

Kisstory la ziua de 7 mai incepe cu un eveniment care e marcat Romania si de care ne tot amintim de atunci: in 1986, Steaua Bucuresti cucerea pentru prima data in istoria fotbalului romanesc Cupa Campionilor Europeni, castigand meciul cu FC Barcelona, dupa ce portarul Helmut Duckadam aparase 4 lovituri de la 11 metri. Voi cu ce echipa tineti acum?

Kisstory la ziua de 7 mai începe cu un eveniment care e marcat România și de care ne tot amintim de atunci: în 1986, Steaua București cucerea pentru prima dată în istoria fotbalului românesc Cupa Campionilor Europeni, câștigând meciul cu FC Barcelona, după ce portarul Helmut Duckadam apărase 4 lovituri de la 11 metri. Voi cu ce echipă țineți acum? 

 

Ne oprim în 00, când Britney Spears era No.1 în Marea Britanie cu „Oooops, I did it again”, piesă produsă și compusă de Max Martin. Let listen it againși să ne amintim ce făceam noi pe vremea aia: 

 

 

În ‘92, o geacă de piele purtată de John Lennon între 1960 și 1963 era vândută la licitație pentru suma de 24 200 de lire sterline. În același an, aceeași zi, naveta spatiala Endeavor era lansată în spațiu, în prima ei misiune.

 

Ultima oprire: Suedia. Astăzi e ziua lui Eagle Eye Cherry, care împlinește 46 de ani, așa că-l punem să ne cânte cel mai mare succes al lui din ‘98, „Save tonight”:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.