Kisstory

Cu ce va stingeti setea vara?

Que ora es? E timpul pentru Kisstory!

Que ora es? E timpul pentru Kisstory! Probabil vă întrebați de ce am folosit spaniolă. Ei bine, pentru că începem cu un latino de-al nostru: la 8 mai 1541, conchistadorul spaniol Hernando de Soto ajungea la râul Mississippi și-l boteza Rio de Espiritu Santo.  

 

Dancing in the rain & „Livin’ la vida loca”! Ricky Martin știa să o facă lată și să ne distreze pe vremuri! Nu degeaba hitul a fost No.1, în 1999, timp de 5 săptămâni în clasamentul american. Nu mai așteptăm seara, let’s get the party started acum: 

 

 

Nici nu o să vă vină să credeți că băutura fresh care ne răcorește pe timp de vară, și anume Coca-Cola, era vândută în 1886 de farmacistul  John Pemberton, cu numai 5 cenți, drept remediu pemtru durerile de cap și oboseală. Cu toată căldura asta, parcă ni s-a făcut pofta de niște Cola! Voi ce băutură răcoritoare preferați vara? 

 

Avem  îi spunem „La mulți ani!” lui Darren Hayes, cealaltă jumătate a trupei Savage Garden, care împlinește 43 de ani. Am pregătit un hit din cariara lui solo, care o să ne meargă direct la corazon:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.