Kisstory

Care e piesa voastra preferata de la Maroon 5?

Am ajuns si la mijlocul acestei saptamani, asa ca noi sarbatorim jumatatea drumului spre weekend cu niste hituri si evenimente din trecut si speram sa dati join calatoriei in timp!

Am ajuns și la mijlocul acestei săptămâni, așa că noi sărbătorim jumătatea drumului spre weekend cu niște hituri și evenimente din trecut și sperăm să dați join călătoriei în timp!  

 

Ia uitați o invenție memorabilă, folosită și în ziua de azi: în 1958 era înregistrat scaiul ăla folosit la haine și încălțăminte. 

 

Trecem imediat și la muzică: în 2007, Ne-yo urca pe primul loc al clasamentului american de albume cu LP-ul „Because of you”. Mai avem doi artiști ne No. 1 din 2007: Connect-R și unul din sărbătoriții zilei de azi, Alex Velea. Ascultăm și noi „Dacă dragostea dispare”. Sperăm să nu dispară de tot că altfel poate începem să vedem alb-negru și nu e ok:

 

 

Un an mai târziu, Poșta Americană lansa timbrul de 42 de cenți în onoarea lui Frank Sinatra, folosint o poză din anii ‘50 cu artistul.

 

Șiii, mai avem un aniversat: basistul trupei Maroon 5, Michael Madden, împlinește azi 36 de ani. Cu siguranță îl vor sărbători cum se cuvine colegii de trupă, așa că nu are sens să-i cântăm noi „La mulți ani”. Însă, haideți să ne lăsăm dominați de instince și să-i punem pe băieți să ne cânte „Animals” și, între timp, poate ne spuneți și care e piesa voastră preferată de la Maroon 5:

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.