Kisstory

Ce piesa de la Rihanna va place cel mai mult?

Well, well, astazi e luni, iar cum asta nu e o bucurie pentru nimeni, atunci ne ramane noua sa facem ziua mai placuta, ca orele sa treaca mai repede. Se pare ca pe 25 mai se serbeaza ziua Africii.

Well, well, astăzi e luni, iar cum asta nu e o bucurie pentru nimeni, atunci ne rămâne nouă să facem ziua mai plăcută, ca orele să treacă mai repede. Se pare că pe 25 mai se serbează ziua Africii.

 

Mergem și către clasamentele anului 1996, unde Gina G puncta primul ei No. 1 britanic cu hitul „Ohh Ahh, just a little bit”. Deși artista este de origine australiană, în acel an a reprezentat Marea Britanie la Eurovision. Să ne amintim și noi cum suna piesa: 

 

 

Fast forward până în 2004: Madonna își anula show-urile din Israel după amenințări cu moartea primite din partea teroriștilor. Deși ne-am fi așteptat ca motivul să fie mai degrabă studiul Kabbalei, se pare că era faptul că era asociată cu Vestul și tot ce e mai rău de acolo. 

 

Unde se afla Rihanna în ziua de 26 mai 2012? Pe primul loc al clasamentului Dance din UK, unde a rezistat trei săptămâni la rând cu piesa „Where have you been”. Cum să nu dăm play la așa hit? Totuși, ce piesă din repertoriul Rihannei vă place cel mai tare?

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.