REGULAMENT OFICIAL al campaniei "Twizy DJ Competition” derulată în perioada 02.06.2014 – 30.06.2014

Art. 1. ORGANIZATORI

 

Organizatorii campaniei Twizy DJ Competition, derulată în perioada 02 iunie 2014 - 30 iunie 2014 sunt Renault Commercial Roumanie S.R.L. cu sediul social în Bucureşti, Bd. Preciziei, nr.24, West Gate Business Center, corp H1, et.5, Sector 6, Bucureşti, România, înmatriculată în Registrul Comerţului sub nr. J40/5566/2001, Cod Unic de Înregistrare 13943110, CIF RO 13943110, legal repezentată de dl. Thomas Dubruel, în calitate de Director General și Media Group Services International S.R.L., cu sediul social în București, Splaiul Independenței 319, Sema Park, Riverview House, Corp Est, Etaj 7, Sector 6, inmatriculata in Registrul Comertului sub nr. J40/4497/08.05.2001, Cod unic de Inregistrare RO13869251,  reprezentata legal de dl. Florin Ciobica, in calitate de Director General.

 

 ART. 2. PARTICIPANŢI

 

La această Campanie participă persoane fizice majore (cu vârsta de 18 ani, împliniţi la data începerii campaniei), de cetăţenie română, cu domiciliul stabil şi reşedința în România, deținători ai unui permis de conducere categoria B valid la data înscrierii în concurs.

 

Campania va fi promovată pe toată durata desfășurării prin anunțuri radio difuzate de KISS FM,  în cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix / Hit Hit In The Mix desfășurată zilnic în intervalul 19:00-22:00. 

 

Nu pot participa la această campanie angajaţii Renault Commercial Roumanie S.R.L., ai filialelor sale, ai oricărei alte societăţi din Grupul Renault România, cei ai reţelelor comerciale autorizate Renault/Dacia/Nissan (Agenţi şi Reparatori Autorizaţi), ai companiilor: Media Group Services International, The Practice precum şi soţul/soţia şi rudele de gradul întâi ale acestora. 

 

Participarea la aceasta campanie implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

 

 ART.3. PROCEDURA DE PARTICIPARE ŞI MECANISMUL DE DERULARE A CAMPANIEI  

"Twizy DJ Competition”

 

Campania este organizată, în perioada 02 iunie 2014 începând cu ora 10:00 – 30 iunie 2014, ora 24:00. 

 

Mecanismul campaniei

 

Concursul se adresează pasionaților de muzică electronică care compun mixuri de muzică. Premiul oferit în cadrul Campaniei „Twizy DJ Competition” constă într-un test drive cu Renaul Twizy în perioada 

01 iulie – 31 august 2014.

 

Anunțul concursului va fi făcut zilnic, în perioada 02 iunie – 30 iunie 2014 pe Kiss FM, în cadrul emisiunii Kiss Kiss In The Mix / Hit Hit In The Mix desfășurată zilnic în intervalul 19:00 - 22:00. 

 

Persoanele (îndeplinind condiţiile de la Art. 2) care doresc să participe la acest Concurs trebuie să se înregistreze în competiție prin completarea formularului de concurs, ce va avea ca subiect „ Concurs DJ Twizy” si care va fi disponibil pe site-ul http://www.kissfm.ro. În cadrul formularului vor completa toate câmpurile obligatorii reprezentate de nume şi prenume, data naşterii, adresa de e-mail, localitatea de domiciliu conform buletinului/cărții de identitate, numărul de telefon unde pot fi contactați, faptul că dețin un permis de conducere şi vor specifica link-ul mixului Twizy, înregistrat pe platforma http://www.mixcloud.com/. Necompletarea  câmpurilor obligatorii ale formularului face imposibilă înscrierea participantului în competiție. 

 

Pentru a se înscrie în concurs, participanții (DJ profesioniști sau amatori) trebui să creeze un mix de muzică electronică de minim 5 minute şi maxim 15 minute ce va cuprinde în titlu cuvintele Electric și Twizy, iar cuvântul „Twizy” se va auzi distinct în mixul muzical. Participanții vor încărca mix-ul electro pe platforma socială MixCloud (deținută de către compania Mixcloud Limited) (http://www.mixcloud.com/) unde își vor crea un cont și își vor promova mix-ul pe celelalte canale de socializare: Facebook, Twitter, etc unde utilizatorul are cont. Responsabilitatea modalității de încărcare a mix-ului electro pe platforma socială MixCloud precum şi responsabilitatea modalității de promovare a mix-ului pe celelalte canale de socializare cade în sarcina exclusivă a participanților, Organizatorii fiind exonerați de răspundere.

 

 

Jurizarea va fi realizată în baza următoarelor criterii:

 

-  Înscrierea participantului, prin completarea formularului de înscriere, în perioada 2 iunie ora 10:00 - 30 iunie, ora 24:00.

-   Mixul de muzică electro trebuie înscris pe platforma http://www.mixcloud.com/

-  Mix-ul de muzică electro trebuie să includă în denumire cuvintele Twizy și Electric iar în cadrul mix-ului muzical trebuie să se audă distinct cuvântul Twizy

-  Mix-ul trebuie să respecte durata de minim 5 minute şi maxim 15 minute

-  Mix-ul trebuie să fie încadrat în stilul muzical electro

-  Tehnica de mixaj 

-  Impresia artistică

 

Juriul va fi format din DJ consacrați: OliX (Oliver Simionescu), Vali Barbulescu și Hot Casandra (Paul Ionescu-Ballo).

Juriul va evalua, în data de 24 iunie 2014, înscrierile cu note de la 1-10 conform criteriilor de evaluare listate mai sus.

Câștigător va fi desemnat mix-ul care obține cel mai mare punctaj de la cei 3 membri ai juriului.

Juriul va alcătui un clasament al primelor 7 mix-uri clasate descrescător. Prima poziție va reprezenta câștigătorul, până la validarea acestuia, iar următoarele sase poziții reprezintă rezerve, în ordinea punctajului, pentru cazul în care câștigătorul desemnat fie nu poate fi contactat, fie nu face dovada premiului sau fie este invalidat din motive obiective (datele furnizate în formularul de înscriere nu corespund cu cartea de identitate, participantul nu are 18 ani împliniți în momentul înscrierii în concurs, participantul nu are permis de conducere categoria B valid la data înscrierii în concurs)

 

 

 ART.4. CONDIŢIILE DE VALIDITATE A FORMULARULUI DE ÎNSCRIERE LA CAMPANIA  " Twizy DJ Competition”

 

Pentru ca un formular de înscriere să fie considerat valid, trebuie să îndeplinească şi să fie respectate cumulativ următoarele condiţii :

Participanţii să aibă dreptul de participare, potrivit articolului 2 al prezentului Regulament;

Participanţii să completeze cu informaţii corecte, valide toate datele personale în perioada derulării acţiunii 2 iunie 2014 începând cu ora 10:00 – 30 iunie 2014  ora 24:00;

Să respecte condițiile de participare descrise în articolul 3 al prezentului Regulament 

 

Jurizarea va fi efectuată în conformitate cu procedura detaliată în art.3 din prezentul regulament.

 

Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru completarea în cadrul formularului a unor date incorecte, incomplete sau care aparţin altor persoane.  

 

Organizatorul nu îşi asumă responsabilitatea pentru cazurile în care: formularul nu a fost primit de către aceştia, adresele de e-mail nu au fost corect comunicate către Organizator, participantul nu şi-a verificat adresa de e-mail şi pentru orice alte situaţii independente de Organizator.

 

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru situaţiile în care un participant nu poate accesa platforma Mixclud sau site-ul KissFM din motive de genul: conexiune Internet, programe instalate, probleme cu reţeaua electrică, erori cauzate de întreruperea neaşteptată a serviciior de mail sau alte motive independente de Organizator.

 

ART.5. PREMIILE " Twizy DJ Competition”

 

Premiul oferit în cadrul Campaniei „Twizy DJ Competition” constă într-un test drive în perioada 01 iulie – 31 august 2014 cu modelul electric Renault Twizy.

 

Valoarea brută a premiului este de 539 euro.

 

Juriul va face selecția caștigătorului în data de 24 iunie 2014. 

 

Câștigătorul va fi anunțat în data de 24 iunie 2014 și va fi validat până pe 27 iunie 2014. Dacă până la această dată câștigătorul nu poate fi contactat, se va trece la anunțarea rezervelor, în ordinea punctajelor acordate de juriu. 

 

După validarea câştigătorului,  premiul va fi disponibil începând cu data de 1 iulie 2014. 

 

 

ART.6. PROCEDURA DE JURIZARE

 

Jurizarea pentru premiul campaniei se va organiza în data de 24.06.2014. 

 

Juriul va lua în considerare mixurile înscrise de participanții care au respectat condițiile de înscriere.  Participanţii care nu îndeplinesc condiţiile de validitate (articolul 4 al prezentului Regulament) sau al căror formular de înscriere conţine informaţii greșite sau incomplete nu vor fi recunoscuţi drept participanţi valizi. Înscrierile multiple folosind acelaşi date de identificare, vor fi eliminate, fiind luate în considerare o singură dată.

 

Jurizarea pentru desemnarea câştigătorului este urmată de validarea acestuia. 

 

Validarea se va face prin verificarea corespondenţei informațiilor din formularul de înscriere, respectiv dintre numele, localitatea de domiciliu, data naşterii declarate şi numele, localitatea, data naşterii de pe actul de identitate al câştigătorului, precum şi dovada deținerii unui permis de conducere valid în momentul înscrierii în concurs  (o copie a actului de identitate, dar şi o copie de pe permisul de conducere va fi solicitată de către Organizator câştigătorului în momentul în care acesta este anunţat că a fost ales câştigător). 

 

În eventualitatea unui dezacord asupra validităţii unei înscrieri, decizia juriului este definitivă. Organizatorul poate descalifica orice participant a cărui activitate demonstrează intenţia de a frauda în vederea câştigării premiului prin metode neconforme cu modul normal de desfăşurare a campaniei (inclusiv operarea de adrese email proprii pentru a simula existenţa unor terţe persoane,  manipularea adresei personale pentru a simula adrese diferite, etc.).

 

Premiul se va acorda persoanei care deţine documente de identificare cu date identice cu cele declarate în formularul de înscriere la campanie şi care respectă toate celelalte condiții prevăzute în Regulament. Câştigătorul şi rezervele trebuie să aibă asupra lor documentul de identitate (buletin, carte de identitate, paşaport) şi permis de conducere valid

În cadrul acestei campanii nu este posibilă înlocuirea premiului cu un altul şi nici acordarea contravalorii acestuia în bani sau în alte beneficii. De asemenea, câştigătorii  nu pot cesiona dreptul asupra câştigului unei terţe persoane.

 

 

ART.7. PROCEDURA DE ACORDARE A PREMIULUI AFERENT JURIZARII

 

 

Participantul la campania „Twizy DJ Competition” desemnat ca fiind câştigătorul validat final va fi anunțat pe site-ul  www.kissfm.ro, și în cadrul emisiunii Kiss Kiss in the Mix difuzată pe Kiss FM, în data de 26 iunie 2014.

 

Organizatorul are dreptul de a nu include în jurizare participanţii care nu au respectat acest regulament generând programe distructive sau care pot întrerupe funcţionarea totală sau parţiala a acestei campanii.

 

În cazul în care, după validarea datelor completate în formular, se constată neconformităţi de completare a datelor obligatorii sau câştigătorul nu îşi revendică premiul în 2 zile lucrătoare îşi va pierde automat statutul de câştigător, fiind declarat nevalid şi premiul se va acorda unei rezerve în ordinea descrescătoare a clasamentului realizat de juriu. Vor exista şase rezerve. Şi pentru rezerve se aplică aceleaşi condiții de acordare a premiului ca şi în cazul câştigătorului (conformitate date, permis de conducere etc).

 

De asemenea, în cazul în care datele din câmpurile obligatorii se dovedesc a nu fi reale, Organizatorul îşi rezervă dreptul de a anula participarea câştigătorului şi premiul se va acorda unei rezerve, în ordinea extragerii lor.

 

În cazul în care rezervele nu vor fi suficiente pentru acordarea premiului, organizatorii îşi rezervă dreptul de a nu mai organiza o noua extragere şi de a retrage premiul din concurs. 

 

Participarea la această campanie, urmată de primirea unui premiu, implică acordul câştigătorului ca numele, localitatea şi judetul de domiciliu, fotografia, imaginea şi materialele filmate precum și mixurile înscrise în concurs să poată fi publicate şi folosite de către Organizator, cu titlu gratuit, fără alte obligaţii sau plăţi din partea Organizatorului, în materiale publicitare şi pe orice fel de suport mediatic (presă, TV, audio, foto, video, materiale promoţionale, panotaj, internet şi site-ul www.renault.ro , etc.). De asemenea, câștigătorul va semna o declarație ce confirmă informațiile specificate mai sus.

 

Organizatorul nu răspunde pentru utilizarea necorespunzătoare a vehiculului pe perioada cât acesta se află în drive-test la câştigător, responsabilitatea aparținând în totalitate câştigătorului.

 

Prin încărcarea mix-ului electric în Concurs, participantul garantează faptul că deține toate drepturile de autor asupra acestuia.

 

 

 

ART.8. PROTECŢIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Tuturor participanţiilor la această campanie le sunt garantate drepturile în conformitate cu Legea 677/2001.

 

Prin participarea la această campanie şi completarea mailului de înscriere, participanţii îşi exprimă consimţământul, în mod expres şi neechivoc, ca datele  cu caracter personal furnizate in formularul de inscriere să intre în baza de date a Organizatorului şi/sau a membrilor Grupului Renault Romania, a partenerilor contractuali ai Organizatorului, pentru a fi prelucrate şi utilizate în orice activităţi şi scopuri legate de furnizare de bunuri şi servicii, marketing, publicitate şi marketing direct.

 

Datele personale vor putea fi transferate către Franţa, fără a fi făcute publice, cu excepţia cazurilor prevăzute de lege. 

 

Participanţii au cunoştinţă de faptul că, pe baza unei cereri: scrise, datate şi semnate, expediată pe adresa S.C. Renault Commercial Roumanie S.R.L. – Bucureşti, sector 6, B-dul Preciziei, nr.24, West Gate Business Center, corp H1, et.5, camera E05.25, îşi pot exercita, în mod gratuit, următoarele drepturi: de acces, o data pe an, la procesul de prelucrare a datelor lor personale; de intervenţie asupra datelor transmise; de opoziţie, pentru motive întemeiate şi legitime, legate de situaţia lor particulară, la prelucrarea datelor şi de opoziţie, fără vreo justificare, la prelucrarea datelor în scop de marketing direct.

 

 

ART.9. DIVERSE

 

Prezentul Regulament oficial este disponibil gratuit pe site-ul www.kissfm.ro. Orice informaţie legată de „Twizy DJ Competition”, poate fi obţinută, în mod gratuit, de către orice solicitant, de la Vocea Clientului Renault la  telefon – 021.203.88.58, de luni până vineri între orele 08:00 – 20:00 sau prin e-mail: office@kissfm.ro sau la voceaclientului.renault@renault.com 

 

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a înceta sau de a prelungi această acţiune.

 

Organizatorul nu va putea fi ţinut responsabil dacă, în caz de forţă majoră sau dintr-o cauză independentă de voinţa sa, intervin schimbări de date sau chiar dacă această campanie va fi modificată sau anulată. 

 

Revendicările nejustificate de premii, falsurile şi plângerile dovedite ca fiind neîntemeiate şi abuzive, constituie temei pentru Organizator în solicitarea de daune-interese.

 

Prin completarea formularului de înscriere, participanţii declară că au luat cunoştinţă şi sunt de acord cu cele menţionate în prezentul Regulament oficial al campaniei.

 

 

Organizator Renault Commercial Roumanie S.R.L, 

 

prin Thomas DUBRUEL 

        Director General

 

 Organizator Media Group Services International

Prin  Florin Ciobica

Director General

 

ACT ADIȚIONAL NR.1/23.06.2014

LA

REGULAMENTUL OFICIAL

Al campaniei

« Twizy DJ Competition »

derulată în perioada 02.06.2014 – 23.06.2014

 

Art.1    În conformitate cu dispozițiile art.10 paragraph 3, Organizatorul decide prelungirea prezentului Regulament până la data de 30.06.2014, ora 24:00.

Art.2       Pe cale de consecință, jurizarea va avea loc în data de 01.07.2014.

Art.3       Câştigătorul va fi contactat de către Organizator cu privire la rezultatul jurizării inițiale (selecția câştigătorului dintre participanți) prin telefon şi/sau pe e-mail în data de 01.07.2014 şi va fi validat, conform art.7 paragraph 4 din Regulament, până pe 04.07.2014. Dacă până la această dată câştigătorul nu poate fi contactat, Organizatorul va anunța rezervele, în ordinea punctajelor acordate de juriu (se va contacta mai întâi prima rezervă. În situația în care această rezervă nu va fi validată, se trece la contactarea următoarei rezerve până la epuizarea rezervelor).

Art.4 Participantul desemnat ca fiind câştigătorul validat final va fi anunțat pe site-ul www.kissfm.ro şi în cadrul emisiunii Kiss Fm in the Mix difuzată pe Kiss Fm, în data de 05.07.2014.

Art.5 După validarea câştigătorului, premiul va fi disponibil începând cu data de 07.07.2014 la Organizatorul Renault Commercial Roumanie.

Art.6 Toate dispozițiile Regulamentului care nu sunt modificate sau completate prin prezentul act adițional se aplică în mod corespunzător.

 

Organizator

Renault Commercial Roumanie SRL

Prin Thomas Dubruel

Director General

 

Media Group Services International

Prin Florin Ciobică

Director General