Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 7 iunie - Red Bull Flugtag la București, Campionatul Mondial de Polo U20 și lipsa de somn

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ziua de miercuri a început mai domol, deoarece Oprișan a fost cu o seară în urmă la fotbal, unde a fost „nevoit să alerge” și nu să stea în poartă, așa cum face de obicei. 

Lucrurile s-au animat rapid, mai ales când Ciprian a venit cu semnificațiile zilei, printre care avem Ziua Siguranței Alimentare, Ziua Casetelor Video VCR, dar și ziua în care Cascada Bigăr, parte din Izvorul Bigăr din Parcul Național Cheile Nerei - Beușnița, s-a prăbușit din cauze naturale (în 2021).


Kisstory

Dacă este miercuri, atunci e ziua în care Andreea Berghea vine în studio cu tot felul de informații interesante din muzică.

Spre exemplu, pe 5 iunie 1977, șarpele boa al lui Alice Cooper (pe care îl aducea în show-urile sale) a murit după ce a fost mușcat de șoarecele pe care trebuie să-l mănânce (karma, nu?).

Apoi, în 6 iunie, dar 1998, Brandy și Monica au devenit extrem de populare cu piesa celebră „The Boy Is Mine”, iar pe 7 iunie 2002, Virgin Records a renunțat la contractul cu Victoria Beckham, după ce albumul ei solo n-a vândut mare lucru.


Trebuie amintit și faptul că pe 7 iunie s-a născut Prince, iar pe 9 iunie 1990, MC Hammer a început o staționare record de 21 de săptămâni cu albumul său de debut, în clasamentul american de albume.

Melodia care trezește nostalgia

A venit și momentul muzical preferat al zilei, când kissomanii au venit cu propunerile:

Ciprian a ales „ceva de vară” - Parlament - „Vine vara”


Cătălin a mers pe clasic și a adus un omagiu lui Prince cu melodia „Nothing Compares 2 U”


Corina a ținut să ne spună cum este fană duete pe YouTube, așa că a ales Steven Tyler & Nuno Bettencourt „More than words”


Oprișan a fost votat câștigător.

Red Bull Flugtag (Ziua Zborului) 

Cel mai neconvențional eveniment organizat la nivel global de 31 de ani, vine la București pe 17 septembrie și provoacă inginerii trăsniți și piloții neînfricați să dea aripi visurilor îndrăznețe. 

Mai întâi, inginerii iscusiți dau frâu liber imaginației, își proiectează mașinăriile zburătoare de unică folosință, iar la final își iau zborul deasupra apei. 

Totul sub privirile spectatorilor veniți să susțină originalitatea și să aibă parte de o experiență plină de adrenalină și amuzament.

Înscrierile pentru cei suficient de curajoși să-și testeze aptitudinile sunt acum deschise. Până pe 23 iulie își pot trimite ideile, luând în calcul condițiile de participare și faptul că cel mai important este ca aparatul pe care-l construiesc să zboare.

Mai multe informații în materialul de mai jos, dar și aici!


Concurs Campionatul Mondial de Polo U20

DesKiss Dimineața promovează Campionatul Mondial de Polo U20, care are loc în perioada 10-17 iunie la Complexul Sportiv de Natație din Otopeni.

Ascultătorii au fost încurajați să răspundă la întrebarea „Ce națiune este considerată inventatoarea jocului Polo pe apă?”, după ce moderatorii au citit un text cu indicii.

Primii care au răspuns corect au câștigat un set cu trening complet, halat, prosop, hanorac, cât și abonament la Campionatul Mondial.

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „P”. Florin din Vâlcea a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele 10 întrebări, iar kissomanii l-au premiat cu 100 de euro.

Pilotul hărțuitor

Kissomanii au dezbătut o știre de pe adevărul.ro care spune așa: „un șofer a declarat că a fost șicanat în trafic de pilotul unui avion care a zburat foarte jos pe deasupra drumului dintre Râșnov și Tohanu Nou, județul Brașov. Parchetul a demarat cercetări în acest caz.”

Un participant în trafic a declarat: „Mergeam spre Bran când, din față, foarte jos, apare acest avion de mici dimensiuni. Mai mulți șoferi au tras spre acostament, că s-au speriat. Nu e normal să zboare așa jos. L-am claxonat și pe urmă s-a întors și a venit din spate spre mine, să mă sperie, probabil, iar, pe urmă, și-a continuat zborul. A pus în pericol siguranța participanților la trafic.”

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a povestit cum nu a reușit să doarmă deloc cu o noapte în urmă, asta după ce era la un pas de a intra în lumea viselor.

Ea și soțul ei încă dorm cu copilul lor, iar când s-au pus în pat (doar kissomana și cel mic, deoarece tatăl e „pasăre de noapte”), copilul a început să cânte „Fecioara Maria, naște pe Mesia..”, cât și alte colinde.

Peripețiile nu s-au încheiat aici, iar micuțul a continuat prin a spune că vrea apă, apoi că face pipi, apoi că nu face, dar cert este că Băcanu a stat cu ochii în tavan până la patru dimineața, „plină de draci”, când s-a ridicat să meargă la muncă. Ea a fost curioasă să afle și aventurile celorlalți părinți, iar mesajele n-au ezitat să apară.

Întreg momentul îl poți asculta în podcast-ul de mai jos.

DesKiss Dimineața 7 iunie 2023

DesKiss Dimineața, 01:20:23

DesKiss Dimineața - 24 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:09:54

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.