Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 8 iunie - piesă nouă de la EMAA și Sasha Lopez & Tobi Ibitoye live în studio

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Kissomanii au dat startul unei noi zile, așa cum deja ne-au obișnuit, plini de energie și optimism. Ciprian nu a ezitat să ne vorbească și despre semnificațiile zile. 

8 iunie este Ziua Mondială a Oceanului Planetar şi are rolul de a reitera importanţa oceanelor asupra planetei şi a oamenilor care o locuiesc.

Oceanele ocupă două treimi din suprafaţa planetei şi generează cea mai mare parte a oxigenului pe care îl inspirăm, absorb o mare parte din emisiile de dioxid de carbon, asigură hrană, nutrienţi şi reglează clima.

Iar pentru cei care nu cred în încălzirea globală, în 2023, oceanele au cunoscut cea mai caldă lună mai înregistrată vreodată.


Concurs Campionatul Mondial de Polo U20

DesKiss Dimineața promovează Campionatul Mondial de Polo U20, care are loc în perioada 10-17 iunie la Complexul Sportiv de Natație din Otopeni.

Ascultătorii au fost încurajați să răspundă la întrebarea „Care este prima țară din Europa care a adoptat polo-ul pe apă?”, după ce moderatorii au citit un text cu indicii.

Primii care au răspuns corect au câștigat un set cu trening complet, halat, prosop, hanorac, cât și abonament la Campionatul Mondial.

Codruța Simina și fake news-ul românesc

Jurnalista Codruța Simina a venit în studio unde a vorbit despre cât de important este să fim atenți la știrile false din online și cum e indicat să ne uităm la data la care a fost postată știrea și să nu mai acționăm în baza emoției atunci când o citim.

Ea a vorbit despre o știre unde un producător de căpșuni s-a trezit viral pe internet, cu un anunț pe care l-a făcut în urmă cu un an, când a spus că organizează o zi a porților deschise în care vizitatorii pot mânca pe săturate căpșuni din ferma sa.

Postarea a devenit virală în 2023, mii de oameni distribuind-o fără să își dea seama că evenimentul este din trecut.

Melodia care trezește nostalgia

A venit și momentul muzical preferat al zilei, când kissomanii au venit cu propunerile:

Cătălin Oprișan a promovat C-Block - „So Strung Out”


Corina a mers pe clasic cu Enrique Iglesias - „Bailando”


Ciprian A CÂȘTIGAT cu NANA - „Lonely.”


Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „A”. Ana-Maria din Câmpina a intrat în direct și a reușit să răspundă corect doar la 7 întrebări din 10, iar kissomanii au premiat-o cu 70 de euro.

Ce se mai întâmplă în România

Corina, Ciprian și Cătălin au dezbătut o știre foarte interesantă, despre cum o mașină care făcea fotografii pentru serviciul Google StreetView a fost implicată într-un eveniment rutier soldat doar cu pagube materiale, în comuna buzoiană Ziduri.

Incidentul a avut loc ieri, în satul Heliade Rădulescu, iar cauza impactului ar fi fost neacordarea de prioritate de către un șofer al unui Logan.

Piesă fresh

Kissomanii au difuzat în premieră o piesă care are toate șansele să devină HIT - EMMA și Macanache au lansat „Cât mai lejer.” Cum ți se pare?


N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a vorbit astăzi despre mai multe tipuri de mămici care există pe grupurile de profil. Ea a pornit de la o idee simplă și anume o postarea banală, cum ar fi: „postezi că i-ai făcut băiețelului de șase luni supă cremă de curcan cu dovleac și avocado.”

Așa cum e de așteptat, reacțiile nu întârzie să apară și diferite mame încep să scrie, de la „mama nutriționistă”, cea care știe cel mai bine cum e rețeta corectă, la „mama prăpăstioasă” și până la „mama perfectă”, cea care ar spune: „sper din suflet că lingurița e din plastic fără BPA.”

Tu ai avut astfel de experiențe pe grupurile de mămici?

Cântarea LIVE


Sasha Lopez & Tobi Ibitoye au venit în studio unde au cântat LIVE piesa „Summerless.” Este o melodie de sezon, perfectă pentru dans sub cerul liber, dar chiar și la tine acasă. Cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.