Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 15 septembrie - nervi în trafic, 100 de zile până la Crăciun și piesă nouă de la rareș

De luni până vineri, între 07:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Dimineața de vineri a început cu mare bucurie și cu nelipsitele discuții despre traficul din București, extra-îngreunat de începerea școlii la început de săptămână. 

Apropo de asta, Ciprian a fost curios să afle de la ascultători „când s-au enervat ultima oară la volan și de ce”, și, așa cum era de așteptat, comentariile nu au încetat să apară, după cum poți asculta și tu în podcast-ul de mai jos.

S-a ajuns și la semnificațiile zilei, unde avem așa: Ziua confecționării de pălării, Ziua Internațională a democrației, dar și Ziua Greenpeace. La capitolul sărbătoriți, îi avem pe Agatha Christie, Tom Hardy, dar și pe Prințul Harry. 

Într-o zi de 15 septembrie (2009) a încetat din viață la Bucuresti, popularul actor de comedie Nicu Constantin, cunoscut pentru rolurile din „Alo, aterizează străbunica” (1981), „Secretul lui Bachus” (1983), „Grăbeşte-te încet” (1981), „Ora zero” (1979) (n. 31 iulie 1939 in localitatea Eforie).

Probleme la Sarmizegetusa

Kissomanii au comentat o știre de pe observatornews.ro care explică de ce trei bărbaţi din Tadjikistan au scrijelit mai multe blocuri de piatră din cetatea dacică Sarmizegetusa, aflată în patrimoniul UNESCO. 

„Bărbații îşi cer scuze. Spun că nu le-a trecut prin cap că nu  ar avea voie: părea că toţi turiştii fac acelaşi lucru, aşa că s-au gândit că e un obicei al locului. Regretă gestul care le-a adus un dosar penal şi mărturisesc că iubesc România, ţara în care au venit să muncească”, apare notat în material.

Permise via Congo

O altă știre inedită vine de la știrileprotv.ro, unde se notează: „Cel puțin o sută de șoferi români fără nicio pregătire, unii chiar analfabeți, și-au cumpărat permisele de conducere din Congo, după care le-au preschimbat cu cele românești. Potrivit autorităților, afacerea de sute de mii de euro a fost pusă la cale de o grupare de crimă organizată, sprijinită inclusiv de funcționari și diplomați din această țară africană.”

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „Z”. Radu din Ploiești a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la nouă din zece întrebări. Așadar, el a plecat de la DesKiss Dimineața mai bogat cu 90 de euro.

Melodia care trezește nostalgia

Corina a propus: Yazoo - „Only You”


Oprișan a și câștigat cu: The Cure - „Friday I'm In Love”


Ciprian s-a trezit pe energie cu: Fun Factory - „Celebration”


Concurs de la BIC

Kissomanii au pregătit un concurs foarte simpatic pentru ascultători și copiii lor, în prag de începere a școlii. În parteneriat cu prietenii lor de la BIC, au avut de oferit un pachet plin de rechizite, în valoare de 100 de euro. 

„Back to school. Atâtea emoții….Până sună clopoțelul, scrie-le cu BIC”, se arată în mesajul campaniei. Oamenii au fost invitați să trimită un mesaj audio, în care să transmită copiilor lor de ce e important să meargă la școală. 

BIC este un partener de nădejde pentru toți cei care folosesc aceste produse și e bine de știut că stilourile BIC au manșon triunghiular pentru a ajuta copii să-și poziționeze corect degetele.

Mai mult, dacă vei cumpăra produse BIC până la 30 septembrie, brand-ul va investi în proiecte educaționale desfășurate în școlile din România.






N-aduce anu' ce-aduce Băcanu

Corina și-a adus aminte de o întâmplare despre care a scris fix în urmă cu un an, pe 15 septembrie, atunci când a rămas o săptămână acasă cu fiul ei de trei ani și jumătate, deoarece la grădinița lui era epidemie de varicelă.

Kissomana l-a luat pe cel mic peste tot cu ea, pentru că avea multă treabă, iar la un moment dat, în zona Unirii, l-a văzut pe preotul Avram, un om erudit, preot la ea în sat, la Mărunțișu.

S-au întâlnit, au stat de vorbă, iar cel mic nu zicea nimic, deși în mod normal vorbea de toate. La un moment dat, în fața lor apare o femeie care avea în jur de 50 de ani (preotul avea vreo 70 de ani), care, așa cum spune Corina, arăta țiplă și foarte sexy.

Femeia le face cu mâna, Corina înapoi, apoi se apropie de ei și îl sărută pe preot pe gură. Băcanu rămâne mască, dar preotul îi spune că este soția lui, timp în care fiul moderatoarei zice: „Mami, ea are păsărică?”

În acest context, Corina a vrut să știe de la ascultători ce alte perle au mai spus copiii lor când erau mici. 

Modul amuzant în care a povestit această „pățanie”, cât și răspunsurile oamenilor, în podcast-ul de mai jos:

100 de zile până la Crăciun

Pe fundal de Mariah Carey - „All I Want for Christmas Is You”, kissomanii au spus că mai sunt 100 de zile până la Crăciun, așa că vor da pe post un colind pe zi. Când a trecut anul ăsta oare?


Melodia în premieră!

Kissomanii au difuzat cea mai recentă piesă semnată rareș, „Nu ne-a iubit nimeni așa”, și credem că are toate șansele să ajungă hit.

Da sau nu?

DesKiss Dimineața - 15 septembrie 2023

DesKiss Dimineața, 01:13:07

DesKiss Dimineața - 12 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:49

DesKiss Dimineața - 11 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:01:11

DesKiss Dimineața - invitată JO - 10 iulie 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:40

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.