Kiss Music News

Ne-am întâlnit cu Nathaniel Buzolic, Ellie Kendrick și încă doi invitați surpriză!

Ziua doi de East European Comic Con și-a deschis porțile la Romexpo pentru miile de fani prezenți la convenții, sesiuni de gamic, poze și autografe cu actorii lor preferați.

Ziua doi de East European Comic Con și-a deschis porțile la Romexpo pentru miile de fani prezenți la convenții, sesiuni de gaming, poze și autografe cu actorii lor preferați.

Nathaniel Buzolic, actorul cunoscut pentru rolurile din The Vampire Diaries și The Originals a fost printre primii care au dat startul la autografe și poze. Desigur, l-am luat și noi la un interviu de care s-a ocupat colegul nostru, Tudor Amurăriței.

E prima dată când vin în România. Până acum m-am simțit minunat. Vreau să ies, să cunosc oamenii de aici. Mai stau aici aici până luni și mi-aș dori să inchiriez cea mai rapidă mașină și să dau o tură pe Transfăgărășan. Poate îmi găsesc și o soție cu ocazia asta. ” – ne-a declarat Nathaniel.

Nu au lipsit nici actorii din Umbre, serialul de succes de pe HBO, care au venit să ne vorbească despre serial și despre sezonul 2 care apare undeva prin toamnă.

Sezonul 2 va fi foarte tare. Are un scenariu bine scris și abia așteptăm și noi să-ș vedem. Noi suntem superbe iar băieții sunt foarte mișto. Muzica, scenografia, montajul, totul este excelent!” – ne-au spus actorii din Umbre.

Bineînteles, i-am prins și pe Craig Parker (Spartacus) și Ellie Kendrick (Game of Thrones), care ne-au împărtășit căteva secrete din spatele camerelor.  

Special pentru voi, dar mai ales pentru a ne aminti de copilăria anilor 90, am păstrat ceva foarte mișto pentru voi. Check it out!

Astăzi este ultima zi în care puteți participa la European East Comic Con, așa că luați-vă costumele pe voi, sunați-vă prietenii și haideți la Romexpo. Vă așteaptă o zi super tare, alături de Christopher Judge, Jefferson Hall,Tom Vlaschina, băieții de la Sector 7, BroMania și mulți alții. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.