Cool Stuff

Încearcă și tu jocul care te trimite la Untold 2017

Vara aceasta, muzica ne unește pe toți, dând startul celor mai tari petreceri la cel mai tare eveniment al verii: Untold 2017!

Vara aceasta, muzica ne unește pe toți, dând startul celor mai tari petreceri la cel mai tare eveniment al verii: Untold 2017!

Absolut se alătură fanilor muzicii și le oferă o experiență unică: un joc online foarte cool ce le pune creativitatea la încercare. Cei mai talentați vor fi răsplătiți cu abonamente de 4 zile la festivalul Untold, tricouri și o mulțime de vouchere pentru cocktail-uri și sticle de vodka Absolut. Pentru o astfel de experiență, intră pe www.createtomorrow.ro și dă startul jocului în care tu poți alege o lume fără prejudecăți.

Create a better tomorrow, tonight!”  e mesajul care-i unește pe toți fanii muzicii, iar Absolut îi așteaptă la Untold cu o instalație deschisă publicului pe toată durata evenimentului. Aceasta celebrează diversitatea și-i inspiră pe toți festivalierii să contribuie la o lume mai bună.

,,Absolut este un brand care încurajează gândirea dincolo de barierele sociale și apropierea dintre oameni,  prin acceptarea diferențelor. Astfel, la ediția Untold de anul acesta, facem primul pas către o lume mai deschisă și invităm consumatorii alături de noi, la o petrecere unde cuvântul cheie este diversitate” a declarat Andreea Munteanu, Senior Brand Manager Absolut în România.

Ce mai aștepți? Hai la joc și ne vedem la Untold, ca să facem o gașcă mare de tot!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.