Kiss Music News

Ferry Corsten ne spune ce să ascultăm în vara asta

În a doua seară de Neversea ne-am întâlnit cu dj-ul olandez, Ferry Corsten, care a acceptat să stea de vorbă cu noi, înainte de a urca pe scenă. Am fost curioși să aflăm cum își alege piesele pentru fiecare show, așa că ne-a povestit care este tactica lui de a cuceri publicul.

„De obicei când mixez la festivaluri am set-uri mai scurte, și la fel au și ceilalți dinaintea mea, iar dacă ei reușesc să dea lovitura, și eu trebuie să mențin aceeași energie a publicului. Dar în același timp, chiar dacă ceilalți vor să dea ce-i mai bun, eu vrea să fiu diferit față de ei, însă știu că publicul are nevoie de energie până dimineața. Dar când știu că oamenii au fost „bombardați” cu hituri, încerc să găsesc un echilibru între a menține energia și a lăsa mulțimea să respire. Atunci când mixez până la răsărit, trebuie să știu ce aleg, vreau ca oamenii să se bucure de muzică și să savureze atmosfera cu ochii închiși. Am în setlist piese pe care oamenii vor să le audă mereu, dar le alternez cu ceva mai soft.”, a declarat Ferry Corsten.

Suntem în mijlocul sezonului estival și ne distrăm la mare, așa că am vrut să aflăm ce piese am putea asculta în vara asta, chiar de la Ferry Corsten! Iată ce ne-a răspuns dj-ul:

„Știu că sună egoist, dar am muncit mult la Blueprint, cel mai recent album al meu. Am stat închis în studio o jumătate de an, dar acum e gata! Așa că acum mixez mai mult ce se află pe acest material pentru că sunt foarte entuziasmat de el, mai ales că este proaspăt lansat. Pot să spun că îmi place și ce face Gouryella, hahahaha! De fapt, mulțimea încă adoră acest proiect.”, a spus Ferry Corsten.

Ferry Corsten și Tiesto au pus bazele proiectului Gouryella în 1998, însă colaborarea dintre cei doi olandezi a luat sfârșit în 2001, atunci când Tiesto a decis să-și continue cariera separat. Chiar dacă aceștia nu mai colaborează, au rămas prieteni, ținând cont că se întâlnesc destul de des pe la festivaluri.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.