Kiss Music News

Cum ne-am distrat cu Dua Lipa și Jason Derulo în ultima seară de Neversea

Uite cum s-a încheiat ultima zi de Neversea Festival!

După ce v-am povestit cât de tare ne-am distrat în primele două zile de festival, a venit timpul să vă spunem și cum s-a încheiat ultima seară de Neversea! Deja suntem nostalgici, pentru că ne-am obișnuit ca în fiecare seară să stăm pe plajă până la răsărit și să ne bucurăm de muzică, artificii și valurile mării, așa că am făcut același lucru și duminică.

Românii au fost cei care au dat startul petrecerii de la Main Stage, primele nume din programul serii fiind Manuel Riva și GOLAN. Ne-am bucurat să reascultăm piese precum „Mhm Mhm”, „Promises” și „Abel”, mai ales că și turiștii străini au avut ocazia de a le auzi!

Publicul din fața scenei s-a dublat pentru Dua Lipa, iar în primele rânduri au fost adolescentele care îi cunoșteau toate piesele. Cu ocazia acestui concert, Dua și-a promovat și albumul de debut, care cuprinde hiturile „Be The One” și „Hotter Than Hell”, pe care le-am ascultat și aseară.

Unul dintre cei mai așteptați artiști ai serii a fost Jason Derulo, care ne-a surprins cu mișcările sale de dans! Știam deja că se pricepe să lanseze hituri pe bandă rulantă și că este un artist carismatic, dar nu ne așteptam ca acesta să fie și un bun dansator.

Acesta și-a făcut intrarea pe celebra piesă „Wiggle Wiggle”, având alături de el două dansatoare sexy, care au încins atmosfera cu mișcări provocatoare. Am ascultat „Swalla”, „Whatcha Say”, „Breathing” și „Dirty Talk”, iar spre final l-am admirat la bustul gol! Fetelor, sperăm că ați pe fost pe fază!

Seara a continuat pe ritmurile lui Benny Benassi, KSHMR și Nicky Romero, iar Fedde Le Grand a fost cel care a convins soarele să iasă din mare și să se distreze alături de cei care au rămas până la finalul festivalului.

Foto: Neversea

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.