Kiss Music News

Uite artiștii pentru care P!nk a scris versuri

De-a lungul carierei sale, P!nk a scris numeroase piese pentru diferiți cântăreți. Te invităm să asculți 3 dintre cele mai populare melodii scrise de ea și cîntate de alți artiști.

Nu ne este ușor să trecem cu vederea faptul că P!nk este o scriitoare foarte talentată. Întotdeauna a atras prin vocea sa puternică și stilul său rebel. Pe lângă versurile pentru propriile cântece, artista a mai scris versuri și pentru numeroși alți cântăreți pe care sigur îi cunoașteți.

1.      Cel mai bine cotată piesă a altui artist, pentru care versurile au fost scrise de P!nk a fost “Whataya Want from Me”. Poți asculta piesa interpretată de Adam Lambert mai jos.

2.      Artista punk a mai scris versuri și pentru una din cele mai cunoscute și apreciate cântărețe, Cher. Dacă asculți cu atenție melodia „I walk alone”, o auzi și pe Pink în backing vocals.

3.      Cea mai apreciată cântăreață canadiană, Celine Dion, are și ea o melodie ale cărei versuri sunt scrise de P!nk. Piesa „Recovery” este compusă în memoria lui René Angélil, soțul lui Celine, care a murit în ianuarie 2016.

Nouă ni se par niște melodii foarte cool, voi ce ziceți?

Sursa: Billboard

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.