Cool Stuff

Actorii din „Titanic” s-au reunit pentru „a salva ghețarii”

Actorii din „Titanic” s-au reunit după 20 de ani de la premiera celebrului film!

Leonardo DiCaprio, Kate Winslet și Billy Zane s-au reîntâlnit la o gală de caritate, după 20 de ani de la premiera filmului „Titanic”. Actorii au participat la un eveniment din Saint Tropez, organizat de către fundația lui DiCaprio, înființată în 1998, cu scopul de a proteja mediul şi de a conserva resursele naturale şi fauna planetei.

În ultimii ani, Leonardo DiCaprio a donat milioane de dolari pentru susţinerea proiectelor de protejare a oceanelor, la nivel mondial, fiind implicat într-o serie de activități privind combaterea încălzirii globale.

Billy Zane nu s-a putut abține și a făcut o poză alături de Kate și Leo, însoțită de o descriere amuzantă: „Gașca e din nou împreună. Acum salvăm ghețarii. Ca să vezi...”.

Cei trei actori au format unul dintre cele mai faimoase triunghiuri amoroase din istoria cinematografiei, în filmul „Titanic”. În celebra producție, DiCaprio și Winslet au interpretat rolurile lui Jack și Rose, doi îndrăgostiți care proveneau din clase sociale diferite, în timp ce Zane l-a interpretat pe Cal Hockley, logodnicul gelos al lui Rose.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.