Kiss Music News

E timpul pentru a ridica brățările în aer. A început UNTOLD!

Află și tu cum a fost în prima zi de UNTOLD!

V-a fost dor de festivalul Untold? Nouă DA! După ce anul trecut, cel mai tare festival din Europa a reușit să adune peste 300.000 de oameni care au dansat, s-au bucurat de atmosferă, artificii, jocuri de lumini și au ținut brățările sus pentru cei mai tari DJ din lume, anul acesta, Untold a revenit în forță, gata să-i cucerească pe toți festivalierii prezenți în Cluj, în perioada 3-6 august.

Încă de la deschiderea porților, evenimentul se anunța sold out, cu doar câteva daily pass-uri rămase, iar echipa Kiss FM a fost pe fază pentru a-i prinde pe toți participanții dornici de distracție.

Colegii noștri Ana Moga, Marian Soci, OLiX și DJ Yaang, i-au surprins încă de la primele ore pe festivalierii veseli, colorați și pregătiți de prima zi de Untold. Ce-i drept, line-up-ul este unul extrem de promițător, doar v-am scris de el aici.

Mhm, mhm” și „Hey Now” au răsunat pe main stage, ceea ce însemna că Manuel Riva a dat startul distracției în prima zi de Untold. Ce-i drept, lumea a început imediat să se adune și să cânte fiecare vers din piesele sale.

Dar de Redfoo ce ziceți? Știți voi, tipul creț care ne-a făcut să iubim piesele „I`m sexy and I know it” sau „Party Anthem”. Cu așa o energie, nu aveam cum să fim obosiți pentru următorii artiști. Doar urmau două artiste foarte tari: Charli XCX și .

Dannic, unul din protejații lui Hardwell a pornit show-ul după o deschidere ca la carte, cum doar Untold știe să facă. Lumini, artificii, ropote de aplauze și bucuria festivalierilor l-a făcut pe DJ-ul olandez să mixeze și mai energic, el fiind pentru a doua oară invitat la festivalul Untold.

A urmat rândul dj-ului american Dillon Francis, care ne-a adus aminte de colaborările sale de succes cu Diplo și Dj Snake pentru piesele „Que Que”, respectiv „Get Low”.

Axwell /\ Ingrosso au venit cu brațele deschide, pentru prima dată la Untold, dar și pentru prima dată când mixează pe o scenă din România. Fanii lor știu deja că băieții suedezi au filmat un clip de-al lor la noi în țară, pentru piesa „On my way”. Mai adăugăm și faptul că în cel mai recent videoclip al lor, „More than you know”, apare și steagul României?  Cei doi s-au declarat extrem de încântați de mulțimea de festivalieri prezenți la main stage și au reușit să-i țină-n priză pe toată durata prestației lor.

A venit și rândul lui Hardwell, căruia i-a fost foarte dor de România și de festivalul Untold. Muzică bună, lumini, artificii și bineînțeles, toate brățările sus pentru DJ-ul olandez. Artistul este mereu încântat de publicul din România, mai ales că publicul știe să de distreze și este mereu plin de energie.

Pentru a încheia seara ca la carte, duo-ul american de la GTA i-a făcut pe participanții la festival să danseze până-n zori, când s-a dat stingerea, pentru a ne reîncărca bateriile pentru a doua zi de festival. Doar e rândul lui Ellie Goulding, Jasmine Thompson, Lost Frequencies și mulți alții!

Foto: Untold

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.