Kiss Music News

Dannic a dezvăluit la Untold că va lansa o piesă cu Inna

Află mai multe despre colaborarea dintre Inna și DJ-ul olandez, Dannic!

Dj-ul olandez Dannic a revenit la festivalul Untold, pregătit să încingă astmofera și să îi facă pe toți cei din public să danseze. Acesta ne-a povestit înainte de show-ul său despre noile lui piese și ne-a surprins cu o colaborare inedită:

Am o nouă colaborare cu Inna. De fapt, totul a început chiar aici la Untold. M-au tot întrebat oamenii dacă știu vreun artist român și le-am spus despre Inna. Apoi, managementul ei m-a întrebat dacă am niște beat-uri pentru ea sau o piesă cool, care i-ar plăcea. În cele din urmă, au ales o piesă, iar Inna a făcut o treabă minunată. Noul single va fi lansat anul acesta, probabil spre final.”, a declarat Dannic.

Să sperăm că anul viitor va reveni și Inna pe scena de la Untold și că o vom asculta alături de Dannic!

DJ-ul are întotdeauna un program încărcat, ținând cont că acesta călătorește destul de des și mixează până în zori la petreceri și festivaluri.

Vinerea trecută am zburat spre Taiwan și când am ajuns acolo mi-au zis că show-ul s-a anulat din cauza taifunului. Deci am zburat 12 ore degeaba. Apoi, când m-am întors, am plecat spre Croația, și am mixat acolo fără să apuc să dorm. Ieri am ajuns în România, destul de târziu, pe la ora 2 dimineața, așa că am dormit până după-amiaza. Cred că îmi iau energia din partea publicului, în timpul show-urilor. Am o viață minunată, un public nemaipomenit și iubesc ceea ce fac, deci nu o văd ca pe o muncă dificilă. Dar ca să fac față acestui stil de viață haotic, încerc să mă hidratez mereu și să beau cât mai multă apă.”, a povestit Dannic.

DJ-ul își dorește să revină pe scena Untold și chiar ne-a dezvăluit care este una dintre dorințele sale în ceea ce privește festivalul: „Îmi doresc ca Untold să se organizeze în continuare și ca oamenii să vină aici și să uite de probleme. Să se distreze și să se bucure de muzică.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.