Kiss Music News

Ploaie de stele și piese cântate la unison în ziua 2 de Untold

Petrecerea a continuat și-n a doua zi de Untold. Vezi cum a fost!

Ieri s-a dat startul celei de-a treia ediții a celui mai tare festival de muzică din Europa.  După o deschidere electrizantă și un line-up făcut ca la carte pentru prima zi de Untold, ne-am întors voioși și pentru a doua zi de festival, pregătiți să ne distrăm, să dansăm și să luăm fiecare scenă în parte.

Hardwell, DANNIC, MØ și Axwell /\ Ingrosso au fost doar câteva din numele care i-au făcut pe festivalieri să ridice mâinile în aer și să sară până dimineața. Cu zâmbetul pe buze și cu un set de amintiri cool din prima zi de festival, ne-am întors la Cluj Arena pentru o nouă porție de distracție.

Vlad Lucan, artistul care a colaborat cu INNA, Guess Who și Marius Moga, a fost  cel care a dat tonul atmosferei de festival. Cu mic, cu mare, petrecăreți din toate colțurile țării, dar și din străinătate, s-au adunat la main stage pentru o nouă zi de party.

A urmat Ella Exxe, care a venit însoțită de band și a avut grijă să incingă atmosfera cu piese ca „Lost in L.A”, „Home with you” și „Sick”.

Jasmine Thompson, tânăra artistă de doar 17 ani ne-a adus aminte de piesele care au făcut-o celebră, dar și de cover-urile pe care le făcea pe YouTube, încă de la vârsta de 10 ani. Dacă nu vă sună cunoscut numele, atunci dați un search piesei „Sun goes down”. Cu siguranță e un „must have” în playlist.

Energia și voia bună a crescut atunci când băieții de la VAMA au urcat pe main stage și ne-au oferit un show exemplar, de la A la Z.

„Love me like you do, Lo-lo-love me like you do”! Asta s-a auzit la unison atunci când Ellie Goulding, artista cunoscută pentru piesele „Burn” , „On My Mind” și „Something In The Way you Move”, a urcat pe scena Untold. Ea se află la prima vizită în România și s-a declarat extrem de încântată de mulțimea prezentă la festival și de energia de care dau dovadă.

Lost Frequencies, un veteran al festivalului Untold a revenid cu zâmbetul pe buze pe scena din Cluj Arena, pregătit să facă un super show ca în fiecare an. Ce-i drept, ne-am bucurat de prezența lui și-n iulie, la Neversea.

Direct de pe plaja din Ibiza, băieții de la Dimitri Vegas & Like Mike au aterizat pe scena Untold, dornici de party, de energia oamenilor prezenți și de toata atmosfera îndrăgitului festival. Nu a lipsit nici dj-ul olandez Don Diablo, cunoscut pentru muzica electronică și pentru faptul că ocupă locul întâi în topul Future House Artist of the Year.

Și pentru că ne trebuia o încheiere în forță, Tujamo a fost cel care a încheiat line-up-ul celei de-a doua zi de Untold.

V-ați pregătit pentru ziua 3? Vă spunem doar atât: Armin van Buuren, Era Istrefi, Hurts, Subcarpați și mulți alți artiști mișto vor continua party-ul Untold.. Stay tuned!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.