Kiss Music News

Petrecere până la răsărit cu Armin van Buuren, în cea de-a treia zi de Untold!

Uite cum a fost a treia zi de Untold!

A doua zi de Untold ne-a ținut cu gurile căscate și brățările în aer vreme de câteva ore bune. Ce-i drept, am avut de-a face cu nume mari pe scenă, cum ar fi Ellie Goulding, Lost Frequencies, Tujamo, Don Diablo și mulți alții. Bonus, i-am prins și pe câțiva dintre ei, cărora colegii noștri le-au luat niște interviuri pe care neapărat trebuie să le vedeți. Unde le găsiți? Chiar aici, pe pagina noastă oficială de Facebook.

Pentru a treia zi de Untold, ne-am încărcat bine de tot bateriile pentru că ne aștepta un party de zile mari.

Zilele astea am făcut și o premieră în România la Untold. Am transmis concertele câtorva din headlineri în direct, pe radio. Cam tare, nu?

Ca un mic reminder, pentru toți cei care n-au apucat să meargă nici anul trecut la Untold, Armin van Buuren, unul din headlinerii prezenți și-n în a treia zi de festival, a mixat până la răsărit, când la main stage încă mai erau prezenți peste 20.000 de festivalieri.

 

Iubitorii de muzică trance și nu numai au venit în numărul zecilor de mii la main stage și anul acesta pentru a-l vedea pe celebrul DJ olandez, care, în fiecare an de Untold, a reusit să ducă show-ul la cote maxime, cu piesele ca „In and out of love”, „I need you”, plus multe alte hituri. 

În plus, în cadrul unei conferințe de presă ce s-a ținut chiar înainte de a urca pe scenă, Armin a declarat că este extrem de încântat să vină pentru a treia oară la festivalul Untold. 

Consider că acest festival este unul dintre cele mai tari din lume! Ar trebui să fiți mândri de asta. Eu sunt super super fericit că reușesc să contribui la această experiență. Mereu am simțit că oamenii din România iubesc muzica trance și chiar dacă am mai avut show-uri în România, este pentru prima dată când vin 80.000 de persoane să vadă un bătrânel olandez de 40 de ani. Hahaha!” - Armin van Buuren

Și asta nu a fost tot. Startul celei de-a treia zi de Untold a fost dat de băieții de la Subcarpați, care i-au făcut pe toți petrecăreții să le cânte piesele la unison, dar și să intre în atmosferă. 

Dar de piesa „Bon Bon” ce ziceți? Așa e, cu toții am avut-o în playlist, iar Era Istrefi, așa numitul „copil al Rihannei și Siei”, a venit pentru prima oară la Untold ca să ne arate ce înseamnă să faci show pe scenă. Și ne-a plăcut la maxim! Pe cuvânt de Kiss FM!

Nu a lipsit nici Tinie Tempah, rapper-ul britanic care a cucerit topurile muzicale internaționale și să colaboreze cu nume ca Eric Turner, Wiz Khalifa, Labirinth și chiar Sweedish House Mafia.

Trupa HURTS, care a urcat pe scena Untold, a fost primită într-un ropot de aplauze. Băieții nu se află la prima vizită în România și de fiecare dată ne-au lăsat o mulțime de amintiri frumoase. Colega noastră Miruna a fost pe fază și le-a luat și-un interviu foarte tare pe care-l găsiți pe pagina noastră de Facebook.

 

Din line-up nu au lipsit nici Sunnery James & Ryan Marciano, Sander Van Doorn și Marshmello, fiecare cu un set de peste 70 de minute, completat de jocuri de lumini și artificii, un show complet pentru a-i deschide calea lui Armin.

Cu doar o zi de Untold rămasă, ne rămâne să ne pregătim pentru Steve Aoki, Afrojack, Martin Garrix și multe alte nume mari. Stay tuned! Pregătim multe chestii tari!

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.