Kiss Music News

CTC și Carla’s Dreams, la primul Red Bull SoundClash din România

CTC și Carla’s Dreams participă la primul Red Bull SoundClash din România! Află mai multe detalii chiar acum.

Nici bine nu se termină vara, că ni se pregătește deja surpriza muzicală a toamnei, poate chiar a anului, nu pe una, ci pe două scene în același timp, în același spațiu, de la aceeași oră. Pentru prima oară în România, Red Bull SoundClash, un concept unic și prietenos al duelurilor muzicale vă aduce față-n față două dintre numele consacrate și controversate: CTC și Carla’s Dreams. Artiștii își vor antrena împreună fanii, pe 28 septembrie, la Sala Polivalentă din București, unde vor răspunde mai multor provocări și vor trece prin mai multe runde.

Red Bull SoundClash oferă setting-ul perfect, spațiul de joacă de care muzicienii au nevoie pentru o confruntare creativă și fără precedent.  Fiecare trupă va avea câte o scenă care-i va fi casă pentru două ore, timp în care fiecare îl va invita pe celălalt să schimbe ritmul și să arate ce poate!

Dincolo de provocarea de a se întrece pentru prima oară în ritmuri și rime, CTC și Carla’s Dreams sunt două fețe ale unei monede. Fiecare este imaginea unui colectiv de oameni creativi, cu povești de cântat în fața miilor de fani. Pe o față a monedei avem hip-hop-ul autohton care spune tare, răspicat și impulsiv povești despre familii, droguri, sărăcie și „răni deschise de care nimănui nu-i pasă”, pe cealaltă avem pe ritmuri rock-pop-jazz povești mai așezate, dureroase, despre eroi, despărțiri și iubire.

Dar ce este mai exact Red Bull SoundClash?
Red Bull SoundClash oferă spațiul de joacă de care artiştii au nevoie pentru o confruntare creativă fără precedent: 2 scene, 4 runde provocatoare şi un public care decide învingătorul.

  • RUNDA 3: 'THE CLASH' - Trupele interpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.
  • RUNDA 2: 'THE TAKE OVER' - Carla‘s Dreams începe o piesă, CTC o preia din mers şi o continuă în stilul lor, apoi începe CTC şi preia Carla's Dreams... timp de 4 piese.
  • RUNDA 1: 'THE COVER' - Artiştii interpretează o melodie celebră în stilul propriu.
  • THE WARM UP - Fiecare trupă cântă 3 piese din repertoriul propriu.
  • RUNDA 4: 'THE WILD CARD' - Fiecare trupă aduce pe scenă un invitat special surpriză.

Cine va câştiga confruntarea? Publicul decide!

Mai multe informații despre Red Bull SoundClash și bilete găsiți chiar aici!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.