Kiss Music News

Turneul Madonnei, „Rebel Heart”, este disponibil pentru pre-comandă

16 august este ziua in care ii urăm “La multi ani” Madonnei și ziua în care turneul “Rebel Heart” a devenit disponibil pentru pre-comandă.

Filmul turneului care a doborat mai multe recorduri, va fi lansat de Eagle Vision, pe 15 septembrie 2017 și va fi diponibil în format digital, DVD și Blu-ray.

Materialul include 22 de versiuni live ale pieselor din cadrul turneului „Rebel Heart”, toate adunate pe un CD dublu, cu posibilitatea de a fi descărcate și in format digital. Există, de asemenea, și versiunile DVD și blu-ray, cu un CD audio care conține momentele cheie din marele turneu. Materialul este disponibil pentru precomandă, atât în format fizic, cât și digital peste tot în lume ți în format promoțional pe www.madonna.com. În plus, o versiune live a „Material Girl” este disponibilă de astăzi pe toate platormele digitale.

 Turneul Rebel Heart a fost regizat de Jamie King, alături de Kevin Antunes, iar din echipă au mai făcut parte: Ric'key Pageot (clape), Brian Frasier-Moore (tobe), Monte Pittman (chitara), Kiley Dean și Nicki Richards (backing); coregrafia a fost asigurată de Megan Lawson, make-up-ul de Aaron Henrikson, hairstyling-ul de Andy LeCompte și design-ul costumelor de Arianne Phillips.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.