Cool Stuff

Cei mai amuzanți tătici din comediile americane

Unele comedii americane nu ar fi avut succes, dacă nu aveau niște tătici trăzniți în poveste! Îți mai aduci aminte de ei?

Ce poate fi mai amuzant decât Adam Sandler în ipostaza de tătic al unui puști simpatic și smart? Vă spunem noi! O mulțime de alți actori talentați care au făcut istorie în astfel de roluri celebre. Hai să-i vedeți pe cei mai amuzanți tătici din cele mai cunoscute comedii americane!

1. Danny De Vito în rolul Mr. Wormwood din ”Matilda”

În mare, firul narativ se axează pe evoluția personajului principal, Matilda. O fetiță isteață cu puteri magice care nu provine dintr-o familie prea... smart. Danny De Vito face un rol exemplar, jucând un tată aerian și extrem de superficial.

2. Robin Williams în rolul Mrs. Doubtfire din ”Mrs. Doubtfire”



Să fii un tată responsabil este destul de dificil. Dar să fii un tată deghizat în femeie este iadul pe pământ. Regretatul actor a dovedit-o într-un mod genial, făcând istorie cu rolul doamnei Doubtfire.

3. Robert De Niro în rolul Jack Byrnes din ”Meet the Parents”

Când vine vorba să cunoști părinții iubitei tale, s-ar putea să intrii un pic în panică. Mai ales când ai de-a face cu Jack Byrnes, un tată care a lucrat în serviciile de spionaj pentru CIA. Auch!

4. Eugene Levy în rolul Jim’s Dad din ”American Pie”



Ne e greu să credem că ați ratat seria ”American Pie” și cu atât mai puțin, pe tatăl lui Jim. Noah Levenstein este definiția cringe-ului când vine vorba de interacțiune parentală.

5. John Heard în rolul Peter McCallister din ”Home Alone”

Dacă ar fi să facem un top cu cei mai aiuriți tați din filme, cu siguranță tatăl lui Kevin ar lua premiul I. Nu credem că mai este necesar să amintim de ce... Omul și-a uitat de două ori copilul acasă în timp ce pleca în vacanță cu restul familiei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.